NEW COIN DE RUE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • NEW COIN DE RUE
Private companiesCoal Mining • NEW COIN DE RUE

Contactgegevens NEW COIN DE RUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW COIN DE RUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW COIN DE RUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRE MONNAIE 9; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22196285 (+32-22196285) 22196285 (+32-22196285)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW COIN DE RUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW COIN DE RUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW COIN DE RUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW COIN DE RUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW COIN DE RUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW COIN DE RUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW COIN DE RUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW COIN DE RUE
Products information NEW COIN DE RUE

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Vêtements: Vêtements Grandes Tailles.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes. Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW COIN DE RUE
(Get full report from official database of BE for NEW COIN DE RUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW COIN DE RUE
Addition kinds of activities for NEW COIN DE RUE

5099. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
50939903. Flessen, afval | Bottles, waste
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric

Werken bij NEW COIN DE RUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW COIN DE RUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW COIN DE RUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW COIN DE RUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van NEW COIN DE RUE in sociale netwerken
Look for responds of NEW COIN DE RUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW COIN DE RUE. Laat een reactie achter voor NEW COIN DE RUE. NEW COIN DE RUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW COIN DE RUE. Leave a respond for NEW COIN DE RUE. NEW COIN DE RUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW COIN DE RUE op de google maps. Adres en contacten NEW COIN DE RUE
Location of NEW COIN DE RUE on the google maps. Address and contacts of NEW COIN DE RUE

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW COIN DE RUE NEW COIN DE RUE: FLSINET SCRL FS | SHOP STEPHANOIS | EXOTIC SHOP | NILS C | HERBOSCH MONS SA

Other related companies as NEW COIN DE RUE: FLSINET SCRL FS | SHOP STEPHANOIS | EXOTIC SHOP | NILS C | HERBOSCH MONS SA

NEW COIN DE RUE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW COIN DE RUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf NEW COIN DE RUE bevindt zich op het adres: CENTRE MONNAIE 9; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements Grandes Tailles..
De hoofdactiviteit van NEW COIN DE RUE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW COIN DE RUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW COIN DE RUE, openstaande posities, locatie van NEW COIN DE RUE op de kaart.

NEW COIN DE RUE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW COIN DE RUE, company assigned to the tax number BE01880004882. The company NEW COIN DE RUE is located at the address: CENTRE MONNAIE 9; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements pour Hommes. Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Vêtements Grandes Tailles..
The main activity of NEW COIN DE RUE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW COIN DE RUE is not available. You also can look at reviews of NEW COIN DE RUE, open positions, location of NEW COIN DE RUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW COIN DE RUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW COIN DE RUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW COIN DE RUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW COIN DE RUE, employees, financial statistics.