LEYS MODE FOR MEN

Contactgegevens LEYS MODE FOR MEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEYS MODE FOR MEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEYS MODE FOR MEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE ZANDSTRAAT 47; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37756007 (+32-37756007) 37756007 (+32-37756007)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEYS MODE FOR MEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEYS MODE FOR MEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEYS MODE FOR MEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEYS MODE FOR MEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEYS MODE FOR MEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEYS MODE FOR MEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEYS MODE FOR MEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEYS MODE FOR MEN
Products information LEYS MODE FOR MEN

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Tenues de Soirée pour Hommes.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes. Location de vêtements,chaussures and textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEYS MODE FOR MEN
(Get full report from official database of BE for LEYS MODE FOR MEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEYS MODE FOR MEN
Addition kinds of activities for LEYS MODE FOR MEN

508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
37140117. Manifolds, motorvoertuig | Manifolds, motor vehicle
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
73891107. Audiocassette duplicatiediensten | Audio cassette duplication services

Werken bij LEYS MODE FOR MEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEYS MODE FOR MEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEYS MODE FOR MEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEYS MODE FOR MEN. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van LEYS MODE FOR MEN in sociale netwerken
Look for responds of LEYS MODE FOR MEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEYS MODE FOR MEN. Laat een reactie achter voor LEYS MODE FOR MEN. LEYS MODE FOR MEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEYS MODE FOR MEN. Leave a respond for LEYS MODE FOR MEN. LEYS MODE FOR MEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEYS MODE FOR MEN op de google maps. Adres en contacten LEYS MODE FOR MEN
Location of LEYS MODE FOR MEN on the google maps. Address and contacts of LEYS MODE FOR MEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEYS MODE FOR MEN LEYS MODE FOR MEN: SENTEURS DE LA GARENNE (AUX) | Vandeweghe (Optiek) | Pick & Pay BVBA | H. BERVOETS | BELGISCHE SPAAR-UNIE

Other related companies as LEYS MODE FOR MEN: SENTEURS DE LA GARENNE (AUX) | Vandeweghe (Optiek) | Pick & Pay BVBA | H. BERVOETS | BELGISCHE SPAAR-UNIE

LEYS MODE FOR MEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEYS MODE FOR MEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf LEYS MODE FOR MEN bevindt zich op het adres: OUDE ZANDSTRAAT 47; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Location de vêtements,chaussures and textiles. Lijst met producten zijn Produits: Tenues de Soirée pour Hommes..
De hoofdactiviteit van LEYS MODE FOR MEN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEYS MODE FOR MEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEYS MODE FOR MEN, openstaande posities, locatie van LEYS MODE FOR MEN op de kaart.

LEYS MODE FOR MEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEYS MODE FOR MEN, company assigned to the tax number BE02009368896. The company LEYS MODE FOR MEN is located at the address: OUDE ZANDSTRAAT 47; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Hommes. Location de vêtements,chaussures and textiles. List of products are Produits: Tenues de Soirée pour Hommes..
The main activity of LEYS MODE FOR MEN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEYS MODE FOR MEN is not available. You also can look at reviews of LEYS MODE FOR MEN, open positions, location of LEYS MODE FOR MEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEYS MODE FOR MEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEYS MODE FOR MEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEYS MODE FOR MEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEYS MODE FOR MEN, employees, financial statistics.