SCAPA OF SCOTLAND

Contactgegevens SCAPA OF SCOTLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCAPA OF SCOTLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCAPA OF SCOTLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE CARDINAL MERCIER 11-12; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10228644 (+32-10228644) 10228644 (+32-10228644)

Fax (fax): +32 (58) 675-81-58 +32 (58) 675-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCAPA OF SCOTLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCAPA OF SCOTLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCAPA OF SCOTLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCAPA OF SCOTLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCAPA OF SCOTLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCAPA OF SCOTLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCAPA OF SCOTLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCAPA OF SCOTLAND
Products information SCAPA OF SCOTLAND

BTW identificatienummer (tax): BE03031921386
Ondernemingsnummer: 4322540283
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SCAPA OF SCOTLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCAPA OF SCOTLAND
(Get full report from official database of BE for SCAPA OF SCOTLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCAPA OF SCOTLAND
Addition kinds of activities for SCAPA OF SCOTLAND

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
12419902. Bituminous coal mining services, contract basis | Bituminous coal mining services, contract basis
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
50120302. Stacaravans | Motor homes
50910100. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies

Werken bij SCAPA OF SCOTLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCAPA OF SCOTLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCAPA OF SCOTLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCAPA OF SCOTLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van SCAPA OF SCOTLAND in sociale netwerken
Look for responds of SCAPA OF SCOTLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCAPA OF SCOTLAND. Laat een reactie achter voor SCAPA OF SCOTLAND. SCAPA OF SCOTLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCAPA OF SCOTLAND. Leave a respond for SCAPA OF SCOTLAND. SCAPA OF SCOTLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCAPA OF SCOTLAND op de google maps. Adres en contacten SCAPA OF SCOTLAND
Location of SCAPA OF SCOTLAND on the google maps. Address and contacts of SCAPA OF SCOTLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come SCAPA OF SCOTLAND SCAPA OF SCOTLAND: FLAXI NV | LUDOVICUS VAN HOOF | Cloet Gebroeders NV | DECLERCQ-WEYNE | VANDERBECQ PABLO

Other related companies as SCAPA OF SCOTLAND: FLAXI NV | LUDOVICUS VAN HOOF | Cloet Gebroeders NV | DECLERCQ-WEYNE | VANDERBECQ PABLO

SCAPA OF SCOTLAND is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCAPA OF SCOTLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031921386. Het bedrijf SCAPA OF SCOTLAND bevindt zich op het adres: PLACE CARDINAL MERCIER 11-12; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in SCAPA OF SCOTLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCAPA OF SCOTLAND is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCAPA OF SCOTLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCAPA OF SCOTLAND, openstaande posities, locatie van SCAPA OF SCOTLAND op de kaart.

SCAPA OF SCOTLAND is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCAPA OF SCOTLAND, company assigned to the tax number BE03031921386. The company SCAPA OF SCOTLAND is located at the address: PLACE CARDINAL MERCIER 11-12; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in SCAPA OF SCOTLAND were not found.
The main activity of SCAPA OF SCOTLAND is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SCAPA OF SCOTLAND is not available. You also can look at reviews of SCAPA OF SCOTLAND, open positions, location of SCAPA OF SCOTLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCAPA OF SCOTLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCAPA OF SCOTLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCAPA OF SCOTLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCAPA OF SCOTLAND, employees, financial statistics.