RACQUEL MEN

Contactgegevens RACQUEL MEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RACQUEL MEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RACQUEL MEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENSLAAN 328; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50621086 (+32-50621086) 50621086 (+32-50621086)

Fax (fax): +32 (60) 774-50-71 +32 (60) 774-50-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RACQUEL MEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RACQUEL MEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RACQUEL MEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RACQUEL MEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RACQUEL MEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RACQUEL MEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RACQUEL MEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RACQUEL MEN
Products information RACQUEL MEN

BTW identificatienummer (tax): BE02362304687
Ondernemingsnummer: 8550628662
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in RACQUEL MEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RACQUEL MEN
(Get full report from official database of BE for RACQUEL MEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RACQUEL MEN
Addition kinds of activities for RACQUEL MEN

278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
22110409. Velours | Velours
31720101. billfolds | Billfolds
35429913. Spijker machines | Nail heading machines
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij RACQUEL MEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RACQUEL MEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RACQUEL MEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RACQUEL MEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van RACQUEL MEN in sociale netwerken
Look for responds of RACQUEL MEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RACQUEL MEN. Laat een reactie achter voor RACQUEL MEN. RACQUEL MEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RACQUEL MEN. Leave a respond for RACQUEL MEN. RACQUEL MEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RACQUEL MEN op de google maps. Adres en contacten RACQUEL MEN
Location of RACQUEL MEN on the google maps. Address and contacts of RACQUEL MEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RACQUEL MEN RACQUEL MEN: SAMMY'S CARS | Box | MARLEEN NICOLAI | KANTOOR TER WILGEN | BART CATTOIR

Other related companies as RACQUEL MEN: SAMMY'S CARS | Box | MARLEEN NICOLAI | KANTOOR TER WILGEN | BART CATTOIR

RACQUEL MEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RACQUEL MEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02362304687. Het bedrijf RACQUEL MEN bevindt zich op het adres: LIPPENSLAAN 328; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in RACQUEL MEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RACQUEL MEN is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RACQUEL MEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RACQUEL MEN, openstaande posities, locatie van RACQUEL MEN op de kaart.

RACQUEL MEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RACQUEL MEN, company assigned to the tax number BE02362304687. The company RACQUEL MEN is located at the address: LIPPENSLAAN 328; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in RACQUEL MEN were not found.
The main activity of RACQUEL MEN is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RACQUEL MEN is not available. You also can look at reviews of RACQUEL MEN, open positions, location of RACQUEL MEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RACQUEL MEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RACQUEL MEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RACQUEL MEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RACQUEL MEN, employees, financial statistics.