MEN'S WEAR ANDR?

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MEN'S WEAR ANDR?
Private companiesEducational Services • MEN'S WEAR ANDR?

Contactgegevens MEN'S WEAR ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEN'S WEAR ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEN'S WEAR ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VISSERSSTRAAT 33; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50415532 (+32-50415532) 50415532 (+32-50415532)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEN'S WEAR ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEN'S WEAR ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEN'S WEAR ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEN'S WEAR ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEN'S WEAR ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEN'S WEAR ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEN'S WEAR ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEN'S WEAR ANDR?
Products information MEN'S WEAR ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MEN'S WEAR ANDR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEN'S WEAR ANDR?
(Get full report from official database of BE for MEN'S WEAR ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEN'S WEAR ANDR?
Addition kinds of activities for MEN'S WEAR ANDR?

5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
36340119. Urnen, elektrisch: huishouden | Urns, electric: household
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
50440401. Adressenmachines | Addressing machines

Werken bij MEN'S WEAR ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEN'S WEAR ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEN'S WEAR ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEN'S WEAR ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

Zoek naar antwoorden van MEN'S WEAR ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of MEN'S WEAR ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEN'S WEAR ANDR?. Laat een reactie achter voor MEN'S WEAR ANDR?. MEN'S WEAR ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEN'S WEAR ANDR?. Leave a respond for MEN'S WEAR ANDR?. MEN'S WEAR ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEN'S WEAR ANDR? op de google maps. Adres en contacten MEN'S WEAR ANDR?
Location of MEN'S WEAR ANDR? on the google maps. Address and contacts of MEN'S WEAR ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come MEN'S WEAR ANDR? MEN'S WEAR ANDR?: Beulen Houtmarkt NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | D. BOSSIER | Vandeven Wim | Pyramid 17 Engineering

Other related companies as MEN'S WEAR ANDR?: Beulen Houtmarkt NV | ECOLE FOND. COMMUNALE | D. BOSSIER | Vandeven Wim | Pyramid 17 Engineering

MEN'S WEAR ANDR? is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEN'S WEAR ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf MEN'S WEAR ANDR? bevindt zich op het adres: VISSERSSTRAAT 33; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in MEN'S WEAR ANDR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEN'S WEAR ANDR? is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEN'S WEAR ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEN'S WEAR ANDR?, openstaande posities, locatie van MEN'S WEAR ANDR? op de kaart.

MEN'S WEAR ANDR? is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEN'S WEAR ANDR?, company assigned to the tax number BE02496887207. The company MEN'S WEAR ANDR? is located at the address: VISSERSSTRAAT 33; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in MEN'S WEAR ANDR? were not found.
The main activity of MEN'S WEAR ANDR? is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEN'S WEAR ANDR? is not available. You also can look at reviews of MEN'S WEAR ANDR?, open positions, location of MEN'S WEAR ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEN'S WEAR ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEN'S WEAR ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEN'S WEAR ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEN'S WEAR ANDR?, employees, financial statistics.