MAISON LE LORD BYRON

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MAISON LE LORD BYRON
Private companiesMetal Mining • MAISON LE LORD BYRON

Contactgegevens MAISON LE LORD BYRON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON LE LORD BYRON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON LE LORD BYRON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOTRE-DAME 2; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64336389 (+32-64336389) 64336389 (+32-64336389)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON LE LORD BYRON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON LE LORD BYRON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON LE LORD BYRON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON LE LORD BYRON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON LE LORD BYRON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON LE LORD BYRON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON LE LORD BYRON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON LE LORD BYRON
Products information MAISON LE LORD BYRON

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MAISON LE LORD BYRON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON LE LORD BYRON
(Get full report from official database of BE for MAISON LE LORD BYRON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON LE LORD BYRON
Addition kinds of activities for MAISON LE LORD BYRON

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
3315. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators

Werken bij MAISON LE LORD BYRON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON LE LORD BYRON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON LE LORD BYRON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON LE LORD BYRON. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van MAISON LE LORD BYRON in sociale netwerken
Look for responds of MAISON LE LORD BYRON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON LE LORD BYRON. Laat een reactie achter voor MAISON LE LORD BYRON. MAISON LE LORD BYRON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON LE LORD BYRON. Leave a respond for MAISON LE LORD BYRON. MAISON LE LORD BYRON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON LE LORD BYRON op de google maps. Adres en contacten MAISON LE LORD BYRON
Location of MAISON LE LORD BYRON on the google maps. Address and contacts of MAISON LE LORD BYRON

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON LE LORD BYRON MAISON LE LORD BYRON: Verhaeghe D | LE MIDWAY | LEO HEESTERMANS | Tower | ANNE-MARIE DANI?L

Other related companies as MAISON LE LORD BYRON: Verhaeghe D | LE MIDWAY | LEO HEESTERMANS | Tower | ANNE-MARIE DANI?L

MAISON LE LORD BYRON is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON LE LORD BYRON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf MAISON LE LORD BYRON bevindt zich op het adres: RUE NOTRE-DAME 2; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in MAISON LE LORD BYRON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON LE LORD BYRON is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON LE LORD BYRON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON LE LORD BYRON, openstaande posities, locatie van MAISON LE LORD BYRON op de kaart.

MAISON LE LORD BYRON is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON LE LORD BYRON, company assigned to the tax number BE09709686279. The company MAISON LE LORD BYRON is located at the address: RUE NOTRE-DAME 2; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in MAISON LE LORD BYRON were not found.
The main activity of MAISON LE LORD BYRON is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON LE LORD BYRON is not available. You also can look at reviews of MAISON LE LORD BYRON, open positions, location of MAISON LE LORD BYRON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON LE LORD BYRON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON LE LORD BYRON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON LE LORD BYRON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON LE LORD BYRON, employees, financial statistics.