MAISON CHALLENGE

Contactgegevens MAISON CHALLENGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CHALLENGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CHALLENGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 70; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71309184 (+32-71309184) 71309184 (+32-71309184)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CHALLENGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CHALLENGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CHALLENGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CHALLENGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CHALLENGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CHALLENGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CHALLENGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CHALLENGE
Products information MAISON CHALLENGE

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MAISON CHALLENGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CHALLENGE
(Get full report from official database of BE for MAISON CHALLENGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CHALLENGE
Addition kinds of activities for MAISON CHALLENGE

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
59619903. Boeken, postorder (behalve boekenclubs) | Books, mail order (except book clubs)
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation
79970300. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
79991201. Rijschool en school | Riding academy and school

Werken bij MAISON CHALLENGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CHALLENGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CHALLENGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CHALLENGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van MAISON CHALLENGE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CHALLENGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CHALLENGE. Laat een reactie achter voor MAISON CHALLENGE. MAISON CHALLENGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CHALLENGE. Leave a respond for MAISON CHALLENGE. MAISON CHALLENGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CHALLENGE op de google maps. Adres en contacten MAISON CHALLENGE
Location of MAISON CHALLENGE on the google maps. Address and contacts of MAISON CHALLENGE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CHALLENGE MAISON CHALLENGE: FA. D'HOLLANDER-RIMBAUT | SCULPTURA | Born Ingernieurb眉ro | OOSTMOTORS | Gies S

Other related companies as MAISON CHALLENGE: FA. D'HOLLANDER-RIMBAUT | SCULPTURA | Born Ingernieurb眉ro | OOSTMOTORS | Gies S

MAISON CHALLENGE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CHALLENGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf MAISON CHALLENGE bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 70; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in MAISON CHALLENGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON CHALLENGE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CHALLENGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CHALLENGE, openstaande posities, locatie van MAISON CHALLENGE op de kaart.

MAISON CHALLENGE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CHALLENGE, company assigned to the tax number BE01955810546. The company MAISON CHALLENGE is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 70; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in MAISON CHALLENGE were not found.
The main activity of MAISON CHALLENGE is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CHALLENGE is not available. You also can look at reviews of MAISON CHALLENGE, open positions, location of MAISON CHALLENGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CHALLENGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CHALLENGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CHALLENGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CHALLENGE, employees, financial statistics.