HUIS WILAN

Contactgegevens HUIS WILAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS WILAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS WILAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSESTEENWEG 380; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36644184 (+32-36644184) 36644184 (+32-36644184)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS WILAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS WILAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS WILAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS WILAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS WILAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS WILAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS WILAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS WILAN
Products information HUIS WILAN

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUIS WILAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS WILAN
(Get full report from official database of BE for HUIS WILAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS WILAN
Addition kinds of activities for HUIS WILAN

364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
07230308. Groentesorteringsdiensten | Vegetable sorting services
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies

Werken bij HUIS WILAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS WILAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS WILAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS WILAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van HUIS WILAN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS WILAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS WILAN. Laat een reactie achter voor HUIS WILAN. HUIS WILAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS WILAN. Leave a respond for HUIS WILAN. HUIS WILAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS WILAN op de google maps. Adres en contacten HUIS WILAN
Location of HUIS WILAN on the google maps. Address and contacts of HUIS WILAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS WILAN HUIS WILAN: COIFFURE RIA | D-Ram | VEDIOR INTERIM | F. JANS | HELENA CROKAERT

Other related companies as HUIS WILAN: COIFFURE RIA | D-Ram | VEDIOR INTERIM | F. JANS | HELENA CROKAERT

HUIS WILAN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS WILAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf HUIS WILAN bevindt zich op het adres: KAPELSESTEENWEG 380; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in HUIS WILAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS WILAN is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS WILAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS WILAN, openstaande posities, locatie van HUIS WILAN op de kaart.

HUIS WILAN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS WILAN, company assigned to the tax number BE05753509521. The company HUIS WILAN is located at the address: KAPELSESTEENWEG 380; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes. Products created in HUIS WILAN were not found.
The main activity of HUIS WILAN is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS WILAN is not available. You also can look at reviews of HUIS WILAN, open positions, location of HUIS WILAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS WILAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS WILAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS WILAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS WILAN, employees, financial statistics.