Mobiroc Cuisines

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Mobiroc Cuisines

Contactgegevens Mobiroc Cuisines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mobiroc Cuisines: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mobiroc Cuisines

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Chaussée de Tongres 437; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 263 53 21 (+32-04 263 53 21) 04 263 53 21 (+32-04 263 53 21)

Fax (fax): 04 263 68 05 (+32-04 263 68 05) 04 263 68 05 (+32-04 263 68 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mobiroc Cuisines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mobiroc Cuisines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mobiroc Cuisines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mobiroc Cuisines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mobiroc Cuisines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mobiroc Cuisines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mobiroc Cuisines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mobiroc Cuisines
Products information Mobiroc Cuisines

BTW identificatienummer (tax): BE06908721923
Ondernemingsnummer: 2199707031
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Kitchen installations; Furniture - Kitchen

Product categorie (product category): Bathroom installation and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mobiroc Cuisines
(Get full report from official database of BE for Mobiroc Cuisines)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mobiroc Cuisines
Addition kinds of activities for Mobiroc Cuisines

2396. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church

Werken bij Mobiroc Cuisines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mobiroc Cuisines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mobiroc Cuisines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mobiroc Cuisines. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Mobiroc Cuisines in sociale netwerken
Look for responds of Mobiroc Cuisines in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mobiroc Cuisines. Laat een reactie achter voor Mobiroc Cuisines. Mobiroc Cuisines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mobiroc Cuisines. Leave a respond for Mobiroc Cuisines. Mobiroc Cuisines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mobiroc Cuisines op de google maps. Adres en contacten Mobiroc Cuisines
Location of Mobiroc Cuisines on the google maps. Address and contacts of Mobiroc Cuisines

Andere gerelateerde bedrijven als come Mobiroc Cuisines Mobiroc Cuisines: HOTEL RESTAURANT RYCKENDAEL NV | FRANS DE KEERSMAECKER | ASBL HOPIT ST JOSEPH STE THER | Depas Marc | JACO MERTENS

Other related companies as Mobiroc Cuisines: HOTEL RESTAURANT RYCKENDAEL NV | FRANS DE KEERSMAECKER | ASBL HOPIT ST JOSEPH STE THER | Depas Marc | JACO MERTENS

Mobiroc Cuisines is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Mobiroc Cuisines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06908721923. Het bedrijf Mobiroc Cuisines bevindt zich op het adres: Chaussée de Tongres 437; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bathroom installation and accessories. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Furniture - Kitchen.
De hoofdactiviteit van Mobiroc Cuisines is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mobiroc Cuisines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mobiroc Cuisines, openstaande posities, locatie van Mobiroc Cuisines op de kaart.

Mobiroc Cuisines is a company, that was registered 1987 in Liège region, Belgium. Full name of company is Mobiroc Cuisines, company assigned to the tax number BE06908721923. The company Mobiroc Cuisines is located at the address: Chaussée de Tongres 437; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bathroom installation and accessories. List of products are Kitchen installations; Furniture - Kitchen.
The main activity of Mobiroc Cuisines is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mobiroc Cuisines is not available. You also can look at reviews of Mobiroc Cuisines, open positions, location of Mobiroc Cuisines on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mobiroc Cuisines, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mobiroc Cuisines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mobiroc Cuisines, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mobiroc Cuisines, employees, financial statistics.