MICHEL VANDENDRIESSCHE

Contactgegevens MICHEL VANDENDRIESSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL VANDENDRIESSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL VANDENDRIESSCHE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): +32 (53) 546-27-58 +32 (53) 546-27-58

Fax (fax): 02 646 63 78 (+32-02 646 63 78) 02 646 63 78 (+32-02 646 63 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL VANDENDRIESSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL VANDENDRIESSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL VANDENDRIESSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL VANDENDRIESSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL VANDENDRIESSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL VANDENDRIESSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL VANDENDRIESSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL VANDENDRIESSCHE
Products information MICHEL VANDENDRIESSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE04724639892
Ondernemingsnummer: 3232421875
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Roofing; Repair services; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters

Product categorie (product category): Bathroom installation and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL VANDENDRIESSCHE
(Get full report from official database of BE for MICHEL VANDENDRIESSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL VANDENDRIESSCHE
Addition kinds of activities for MICHEL VANDENDRIESSCHE

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
149900. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
22110304. Huck toweling | Huck toweling
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
65319903. Fiduciair, onroerend goed | Fiduciary, real estate
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij MICHEL VANDENDRIESSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL VANDENDRIESSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL VANDENDRIESSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL VANDENDRIESSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MICHEL VANDENDRIESSCHE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL VANDENDRIESSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL VANDENDRIESSCHE. Laat een reactie achter voor MICHEL VANDENDRIESSCHE. MICHEL VANDENDRIESSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL VANDENDRIESSCHE. Leave a respond for MICHEL VANDENDRIESSCHE. MICHEL VANDENDRIESSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL VANDENDRIESSCHE op de google maps. Adres en contacten MICHEL VANDENDRIESSCHE
Location of MICHEL VANDENDRIESSCHE on the google maps. Address and contacts of MICHEL VANDENDRIESSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL VANDENDRIESSCHE MICHEL VANDENDRIESSCHE: BJORDEN D'HERT | Van Den Abbeele & Partners G.C.V. CV | FRAN?OIS DUBUISSON | FEDERALE POLITIE | Van Laer bvba & Co

Other related companies as MICHEL VANDENDRIESSCHE: BJORDEN D'HERT | Van Den Abbeele & Partners G.C.V. CV | FRAN?OIS DUBUISSON | FEDERALE POLITIE | Van Laer bvba & Co

MICHEL VANDENDRIESSCHE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL VANDENDRIESSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04724639892. Het bedrijf MICHEL VANDENDRIESSCHE bevindt zich op het adres: Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bathroom installation and accessories. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Repair services; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
De hoofdactiviteit van MICHEL VANDENDRIESSCHE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL VANDENDRIESSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL VANDENDRIESSCHE, openstaande posities, locatie van MICHEL VANDENDRIESSCHE op de kaart.

MICHEL VANDENDRIESSCHE is a company, that was registered 2008 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is MICHEL VANDENDRIESSCHE, company assigned to the tax number BE04724639892. The company MICHEL VANDENDRIESSCHE is located at the address: Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bathroom installation and accessories. List of products are Contractors - Roofing; Repair services; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
The main activity of MICHEL VANDENDRIESSCHE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL VANDENDRIESSCHE is not available. You also can look at reviews of MICHEL VANDENDRIESSCHE, open positions, location of MICHEL VANDENDRIESSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL VANDENDRIESSCHE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL VANDENDRIESSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL VANDENDRIESSCHE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL VANDENDRIESSCHE, employees, financial statistics.