HUIS NICOLE

Contactgegevens HUIS NICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS NICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS NICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-GILLISLAAN 105; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52221752 (+32-52221752) 52221752 (+32-52221752)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS NICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS NICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS NICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS NICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS NICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS NICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS NICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS NICOLE
Products information HUIS NICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in HUIS NICOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames. Textiles. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS NICOLE
(Get full report from official database of BE for HUIS NICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS NICOLE
Addition kinds of activities for HUIS NICOLE

5999. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
6726. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
14990601. Turfslijpen | Peat grinding
20660300. Chocola | Chocolate
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel

Werken bij HUIS NICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS NICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS NICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS NICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van HUIS NICOLE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS NICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS NICOLE. Laat een reactie achter voor HUIS NICOLE. HUIS NICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS NICOLE. Leave a respond for HUIS NICOLE. HUIS NICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS NICOLE op de google maps. Adres en contacten HUIS NICOLE
Location of HUIS NICOLE on the google maps. Address and contacts of HUIS NICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS NICOLE HUIS NICOLE: MICHEL EYSKENS | COLOT DOMINIQUE | Hulin Roch | BEST | MERCALOR BVBA

Other related companies as HUIS NICOLE: MICHEL EYSKENS | COLOT DOMINIQUE | Hulin Roch | BEST | MERCALOR BVBA

HUIS NICOLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS NICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf HUIS NICOLE bevindt zich op het adres: SINT-GILLISLAAN 105; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Textiles. Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in HUIS NICOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS NICOLE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS NICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS NICOLE, openstaande posities, locatie van HUIS NICOLE op de kaart.

HUIS NICOLE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS NICOLE, company assigned to the tax number BE08101562500. The company HUIS NICOLE is located at the address: SINT-GILLISLAAN 105; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Textiles. Vêtements pour Hommes. Products created in HUIS NICOLE were not found.
The main activity of HUIS NICOLE is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS NICOLE is not available. You also can look at reviews of HUIS NICOLE, open positions, location of HUIS NICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS NICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS NICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS NICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS NICOLE, employees, financial statistics.