COLOT DOMINIQUE

Contactgegevens COLOT DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLOT DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLOT DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 46; 4860; Pepinster, België

Telefoon (phone): 087 46 90 08; 0495 50 36 01 (+32-087 46 90 08; 0495 50 36 01) 087 46 90 08; 0495 50 36 01 (+32-087 46 90 08; 0495 50 36 01)

Fax (fax): 087 46 90 07 (+32-087 46 90 07) 087 46 90 07 (+32-087 46 90 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLOT DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLOT DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLOT DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLOT DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLOT DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLOT DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLOT DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLOT DOMINIQUE
Products information COLOT DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE08155395507
Ondernemingsnummer: 4996551513
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Furniture - General; Wall cupboards; Interior designers

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLOT DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for COLOT DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLOT DOMINIQUE
Addition kinds of activities for COLOT DOMINIQUE

502301. Keukengerei | Kitchenware
511301. Verzendkosten | Shipping supplies
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
51490200. Huisdiervoer | Pet foods
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij COLOT DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLOT DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLOT DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLOT DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

Zoek naar antwoorden van COLOT DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of COLOT DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLOT DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor COLOT DOMINIQUE. COLOT DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLOT DOMINIQUE. Leave a respond for COLOT DOMINIQUE. COLOT DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLOT DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten COLOT DOMINIQUE
Location of COLOT DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of COLOT DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come COLOT DOMINIQUE COLOT DOMINIQUE: D. VANDERBECK | Monkey Business | Ravertex NV | Lagasse E | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE

Other related companies as COLOT DOMINIQUE: D. VANDERBECK | Monkey Business | Ravertex NV | Lagasse E | LIBRAIRIE LA PARANTH?SE

COLOT DOMINIQUE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLOT DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155395507. Het bedrijf COLOT DOMINIQUE bevindt zich op het adres: Rue Neuve 46; 4860; Pepinster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Furniture - General; Wall cupboards; Interior designers.
De hoofdactiviteit van COLOT DOMINIQUE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLOT DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLOT DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van COLOT DOMINIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLOT DOMINIQUE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLOT DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE08155395507. The company COLOT DOMINIQUE is located at the address: Rue Neuve 46; 4860; Pepinster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. List of products are Furniture - General; Wall cupboards; Interior designers.
The main activity of COLOT DOMINIQUE is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COLOT DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of COLOT DOMINIQUE, open positions, location of COLOT DOMINIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLOT DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLOT DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLOT DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLOT DOMINIQUE, employees, financial statistics.