SANDY BETTY BARCLAY SHOP

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • SANDY BETTY BARCLAY SHOP
Private companiesPersonal Services • SANDY BETTY BARCLAY SHOP

Contactgegevens SANDY BETTY BARCLAY SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDY BETTY BARCLAY SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDY BETTY BARCLAY SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE VERTE 12; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87340013 (+32-87340013) 87340013 (+32-87340013)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDY BETTY BARCLAY SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDY BETTY BARCLAY SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDY BETTY BARCLAY SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDY BETTY BARCLAY SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDY BETTY BARCLAY SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDY BETTY BARCLAY SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDY BETTY BARCLAY SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDY BETTY BARCLAY SHOP
Products information SANDY BETTY BARCLAY SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SANDY BETTY BARCLAY SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDY BETTY BARCLAY SHOP
(Get full report from official database of BE for SANDY BETTY BARCLAY SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDY BETTY BARCLAY SHOP
Addition kinds of activities for SANDY BETTY BARCLAY SHOP

0831. Bosproducten | Forest products
275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental

Werken bij SANDY BETTY BARCLAY SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDY BETTY BARCLAY SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDY BETTY BARCLAY SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDY BETTY BARCLAY SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

Zoek naar antwoorden van SANDY BETTY BARCLAY SHOP in sociale netwerken
Look for responds of SANDY BETTY BARCLAY SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDY BETTY BARCLAY SHOP. Laat een reactie achter voor SANDY BETTY BARCLAY SHOP. SANDY BETTY BARCLAY SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDY BETTY BARCLAY SHOP. Leave a respond for SANDY BETTY BARCLAY SHOP. SANDY BETTY BARCLAY SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDY BETTY BARCLAY SHOP op de google maps. Adres en contacten SANDY BETTY BARCLAY SHOP
Location of SANDY BETTY BARCLAY SHOP on the google maps. Address and contacts of SANDY BETTY BARCLAY SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDY BETTY BARCLAY SHOP SANDY BETTY BARCLAY SHOP: ALUNION | Horse & Country | COIFFURE SELECT | PARFUMERIE LILY | MAISON SERVIS FRAIS

Other related companies as SANDY BETTY BARCLAY SHOP: ALUNION | Horse & Country | COIFFURE SELECT | PARFUMERIE LILY | MAISON SERVIS FRAIS

SANDY BETTY BARCLAY SHOP is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDY BETTY BARCLAY SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf SANDY BETTY BARCLAY SHOP bevindt zich op het adres: PLACE VERTE 12; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in SANDY BETTY BARCLAY SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANDY BETTY BARCLAY SHOP is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDY BETTY BARCLAY SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDY BETTY BARCLAY SHOP, openstaande posities, locatie van SANDY BETTY BARCLAY SHOP op de kaart.

SANDY BETTY BARCLAY SHOP is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDY BETTY BARCLAY SHOP, company assigned to the tax number BE07423156738. The company SANDY BETTY BARCLAY SHOP is located at the address: PLACE VERTE 12; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in SANDY BETTY BARCLAY SHOP were not found.
The main activity of SANDY BETTY BARCLAY SHOP is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDY BETTY BARCLAY SHOP is not available. You also can look at reviews of SANDY BETTY BARCLAY SHOP, open positions, location of SANDY BETTY BARCLAY SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDY BETTY BARCLAY SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDY BETTY BARCLAY SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDY BETTY BARCLAY SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDY BETTY BARCLAY SHOP, employees, financial statistics.