ALUNION

Contactgegevens ALUNION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUNION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUNION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Herman 292; 7170; Manage (Fayt-lez-Manage), België

Telefoon (phone): 064 54 82 47 (+32-064 54 82 47) 064 54 82 47 (+32-064 54 82 47)

Fax (fax): 064 54 82 47 (+32-064 54 82 47) 064 54 82 47 (+32-064 54 82 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUNION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUNION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUNION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUNION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUNION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUNION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUNION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUNION
Products information ALUNION

BTW identificatienummer (tax): BE09823120117
Ondernemingsnummer: 9749237060
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Doors - Sliding & overhead type; Verandas; Stucco contractors; Windows

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUNION
(Get full report from official database of BE for ALUNION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUNION
Addition kinds of activities for ALUNION

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
20799905. Olie, gedeeltelijk gehydrogeneerd: eetbaar | Oil, partially hydrogenated: edible
23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
51691006. Terpentijn | Turpentine
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij ALUNION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUNION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUNION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUNION. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van ALUNION in sociale netwerken
Look for responds of ALUNION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUNION. Laat een reactie achter voor ALUNION. ALUNION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUNION. Leave a respond for ALUNION. ALUNION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUNION op de google maps. Adres en contacten ALUNION
Location of ALUNION on the google maps. Address and contacts of ALUNION

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUNION ALUNION: Korfje (Het) | BUREAU MELQAR BENELUX | NICOLAAS VERMANDEL | EUROPESE STAAL PREFABRICATIE | COMPTOIR PROFESSIONEL AUTOMOBILE

Other related companies as ALUNION: Korfje (Het) | BUREAU MELQAR BENELUX | NICOLAAS VERMANDEL | EUROPESE STAAL PREFABRICATIE | COMPTOIR PROFESSIONEL AUTOMOBILE

ALUNION is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUNION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09823120117. Het bedrijf ALUNION bevindt zich op het adres: Avenue Emile Herman 292; 7170; Manage (Fayt-lez-Manage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Doors - Sliding & overhead type; Verandas; Stucco contractors; Windows.
De hoofdactiviteit van ALUNION is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUNION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUNION, openstaande posities, locatie van ALUNION op de kaart.

ALUNION is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALUNION, company assigned to the tax number BE09823120117. The company ALUNION is located at the address: Avenue Emile Herman 292; 7170; Manage (Fayt-lez-Manage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shutters. List of products are Doors - Sliding & overhead type; Verandas; Stucco contractors; Windows.
The main activity of ALUNION is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUNION is not available. You also can look at reviews of ALUNION, open positions, location of ALUNION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUNION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUNION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUNION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUNION, employees, financial statistics.