LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Contactgegevens LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 17; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58420720 (+32-58420720) 58420720 (+32-58420720)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDGRAAF KLEDINGPALEIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDGRAAF KLEDINGPALEIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Products information LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
(Get full report from official database of BE for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Addition kinds of activities for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

3291. Schuurproducten | Abrasive products
4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS in sociale netwerken
Look for responds of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Laat een reactie achter voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. LANDGRAAF KLEDINGPALEIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Leave a respond for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. LANDGRAAF KLEDINGPALEIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDGRAAF KLEDINGPALEIS op de google maps. Adres en contacten LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Location of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS on the google maps. Address and contacts of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDGRAAF KLEDINGPALEIS LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: CONCESSIONNAIRE MAZDA GARAGE RUCQUOY | ROSSEELS PRINTING Co NV | VAN ROSSEM BVBA | Adera Belgium | SOLVAY S.A.

Other related companies as LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: CONCESSIONNAIRE MAZDA GARAGE RUCQUOY | ROSSEELS PRINTING Co NV | VAN ROSSEM BVBA | Adera Belgium | SOLVAY S.A.

LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf LANDGRAAF KLEDINGPALEIS bevindt zich op het adres: MARKT 17; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, openstaande posities, locatie van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS op de kaart.

LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, company assigned to the tax number BE06501953125. The company LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is located at the address: MARKT 17; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS were not found.
The main activity of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is not available. You also can look at reviews of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, open positions, location of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, employees, financial statistics.