HUIS NEW VOGUE

Contactgegevens HUIS NEW VOGUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS NEW VOGUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS NEW VOGUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'YPR?AU 5; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55214702 (+32-55214702) 55214702 (+32-55214702)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS NEW VOGUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS NEW VOGUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS NEW VOGUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS NEW VOGUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS NEW VOGUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS NEW VOGUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS NEW VOGUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS NEW VOGUE
Products information HUIS NEW VOGUE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HUIS NEW VOGUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS NEW VOGUE
(Get full report from official database of BE for HUIS NEW VOGUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS NEW VOGUE
Addition kinds of activities for HUIS NEW VOGUE

13829900. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
52610204. Zode | Sod
82110209. Private special education school | Private special education school

Werken bij HUIS NEW VOGUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS NEW VOGUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS NEW VOGUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS NEW VOGUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

Zoek naar antwoorden van HUIS NEW VOGUE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS NEW VOGUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS NEW VOGUE. Laat een reactie achter voor HUIS NEW VOGUE. HUIS NEW VOGUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS NEW VOGUE. Leave a respond for HUIS NEW VOGUE. HUIS NEW VOGUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS NEW VOGUE op de google maps. Adres en contacten HUIS NEW VOGUE
Location of HUIS NEW VOGUE on the google maps. Address and contacts of HUIS NEW VOGUE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS NEW VOGUE HUIS NEW VOGUE: ROZENHOF TENNISCENTRUM | Ponchaut Philippe | MARC PATINET | ABITARE-SUN | Oceanik SA

Other related companies as HUIS NEW VOGUE: ROZENHOF TENNISCENTRUM | Ponchaut Philippe | MARC PATINET | ABITARE-SUN | Oceanik SA

HUIS NEW VOGUE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS NEW VOGUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf HUIS NEW VOGUE bevindt zich op het adres: RUE DE L'YPR?AU 5; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in HUIS NEW VOGUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS NEW VOGUE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS NEW VOGUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS NEW VOGUE, openstaande posities, locatie van HUIS NEW VOGUE op de kaart.

HUIS NEW VOGUE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS NEW VOGUE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company HUIS NEW VOGUE is located at the address: RUE DE L'YPR?AU 5; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in HUIS NEW VOGUE were not found.
The main activity of HUIS NEW VOGUE is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS NEW VOGUE is not available. You also can look at reviews of HUIS NEW VOGUE, open positions, location of HUIS NEW VOGUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS NEW VOGUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS NEW VOGUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS NEW VOGUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS NEW VOGUE, employees, financial statistics.