CLAUDINE DIERICKX

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CLAUDINE DIERICKX
Private companiesFurniture and Fixtures • CLAUDINE DIERICKX

Contactgegevens CLAUDINE DIERICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE DIERICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE DIERICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARESLAGESTRAAT 8; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52464588 (+32-52464588) 52464588 (+32-52464588)

Fax (fax): +32 (58) 824-32-14 +32 (58) 824-32-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE DIERICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE DIERICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE DIERICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE DIERICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE DIERICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE DIERICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE DIERICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE DIERICKX
Products information CLAUDINE DIERICKX

BTW identificatienummer (tax): BE07397064208
Ondernemingsnummer: 9194152832
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CLAUDINE DIERICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE DIERICKX
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE DIERICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE DIERICKX
Addition kinds of activities for CLAUDINE DIERICKX

8231. bibliotheken | Libraries
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
36740304. Foto-elektrische magnetische apparaten | Photoelectric magnetic devices
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
86999907. Food co-operative | Food co-operative
87449900. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij CLAUDINE DIERICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE DIERICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE DIERICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE DIERICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE DIERICKX in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE DIERICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE DIERICKX. Laat een reactie achter voor CLAUDINE DIERICKX. CLAUDINE DIERICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE DIERICKX. Leave a respond for CLAUDINE DIERICKX. CLAUDINE DIERICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE DIERICKX op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE DIERICKX
Location of CLAUDINE DIERICKX on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE DIERICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE DIERICKX CLAUDINE DIERICKX: Leeters M | Halewijn BVBA | COIFFURE DANIELLE | D茅pannage Palladino | J. DYKMANS

Other related companies as CLAUDINE DIERICKX: Leeters M | Halewijn BVBA | COIFFURE DANIELLE | D茅pannage Palladino | J. DYKMANS

CLAUDINE DIERICKX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE DIERICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397064208. Het bedrijf CLAUDINE DIERICKX bevindt zich op het adres: WARESLAGESTRAAT 8; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in CLAUDINE DIERICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE DIERICKX is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE DIERICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE DIERICKX, openstaande posities, locatie van CLAUDINE DIERICKX op de kaart.

CLAUDINE DIERICKX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE DIERICKX, company assigned to the tax number BE07397064208. The company CLAUDINE DIERICKX is located at the address: WARESLAGESTRAAT 8; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in CLAUDINE DIERICKX were not found.
The main activity of CLAUDINE DIERICKX is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE DIERICKX is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE DIERICKX, open positions, location of CLAUDINE DIERICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE DIERICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE DIERICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE DIERICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE DIERICKX, employees, financial statistics.