Leeters M

Contactgegevens Leeters M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leeters M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leeters M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikelbosstraat 4; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel), België

Telefoon (phone): 011 63 28 08 (+32-011 63 28 08) 011 63 28 08 (+32-011 63 28 08)

Fax (fax): +32 (53) 125-91-65 +32 (53) 125-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leeters M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leeters M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leeters M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leeters M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leeters M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leeters M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leeters M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leeters M
Products information Leeters M

BTW identificatienummer (tax): BE08982940673
Ondernemingsnummer: 4695800781
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Leeters M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leeters M
(Get full report from official database of BE for Leeters M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leeters M
Addition kinds of activities for Leeters M

306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
336300. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
51819900. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec

Werken bij Leeters M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leeters M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leeters M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leeters M. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • jobstudent slagerij (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX

    Type: Studentenjob

    u staat in voor het versnijden van vleeswaren en de bediening van klanten.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van Leeters M in sociale netwerken
Look for responds of Leeters M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leeters M. Laat een reactie achter voor Leeters M. Leeters M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leeters M. Leave a respond for Leeters M. Leeters M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leeters M op de google maps. Adres en contacten Leeters M
Location of Leeters M on the google maps. Address and contacts of Leeters M

Andere gerelateerde bedrijven als come Leeters M Leeters M: MAD | MAISON MARG?NAT | LUCKER J | LABO BODE | ETIENNE CUVELIER

Other related companies as Leeters M: MAD | MAISON MARG?NAT | LUCKER J | LABO BODE | ETIENNE CUVELIER

Leeters M is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leeters M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08982940673. Het bedrijf Leeters M bevindt zich op het adres: Eikelbosstraat 4; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 283,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in Leeters M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leeters M is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leeters M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leeters M, openstaande posities, locatie van Leeters M op de kaart.

Leeters M is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leeters M, company assigned to the tax number BE08982940673. The company Leeters M is located at the address: Eikelbosstraat 4; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 283,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in Leeters M were not found.
The main activity of Leeters M is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Leeters M is not available. You also can look at reviews of Leeters M, open positions, location of Leeters M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leeters M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leeters M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leeters M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leeters M, employees, financial statistics.