CASSIS

Contactgegevens CASSIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASSIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASSIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 8; 1400; NIVELLES (GRAND), België

Telefoon (phone): 67841714 (+32-67841714) 67841714 (+32-67841714)

Fax (fax): +32 (55) 977-81-64 +32 (55) 977-81-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASSIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASSIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASSIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASSIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASSIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASSIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASSIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASSIS
Products information CASSIS

BTW identificatienummer (tax): BE09041168212
Ondernemingsnummer: 3545532226
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CASSIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASSIS
(Get full report from official database of BE for CASSIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASSIS
Addition kinds of activities for CASSIS

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
73190000. Reclame, anders | Advertising, nec

Werken bij CASSIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASSIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASSIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASSIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van CASSIS in sociale netwerken
Look for responds of CASSIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASSIS. Laat een reactie achter voor CASSIS. CASSIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASSIS. Leave a respond for CASSIS. CASSIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASSIS op de google maps. Adres en contacten CASSIS
Location of CASSIS on the google maps. Address and contacts of CASSIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CASSIS CASSIS: COUTURE LINDA | DEKEYSER | Debroux et Associés SPRL | SCHMIT | Surquin M

Other related companies as CASSIS: COUTURE LINDA | DEKEYSER | Debroux et Associés SPRL | SCHMIT | Surquin M

CASSIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASSIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041168212. Het bedrijf CASSIS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 8; 1400; NIVELLES (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in CASSIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASSIS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASSIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASSIS, openstaande posities, locatie van CASSIS op de kaart.

CASSIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASSIS, company assigned to the tax number BE09041168212. The company CASSIS is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 8; 1400; NIVELLES (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in CASSIS were not found.
The main activity of CASSIS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CASSIS is not available. You also can look at reviews of CASSIS, open positions, location of CASSIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASSIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASSIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASSIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASSIS, employees, financial statistics.