BLLERAT

Contactgegevens BLLERAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLLERAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLLERAT

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 5 Chemin de la Truite 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-43-80-21 32-23-43-80-21

Fax (fax): +32 (81) 256-22-39 +32 (81) 256-22-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLLERAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLLERAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLLERAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLLERAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLLERAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLLERAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLLERAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLLERAT
Products information BLLERAT

BTW identificatienummer (tax): BE05627166748
Ondernemingsnummer: 3403259277
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BLLERAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Seals - custom packaging

Profiel (profile): Sealing pliers & lead wire seals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLLERAT
(Get full report from official database of BE for BLLERAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLLERAT
Addition kinds of activities for BLLERAT

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
20829904. Dichtbij bier | Near beer
24350000. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
59630100. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
79930300. arcades | Arcades

Werken bij BLLERAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLLERAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLLERAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLLERAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

 • Bandenmonteur (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

 • Logistiek supervisor (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

 • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ALLRENBO

  Type: Vaste Job

  Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

 • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

 • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: VISA VERSA

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

 • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

 • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: DE COQISSERIE

  Type: Flexijob

  Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van BLLERAT in sociale netwerken
Look for responds of BLLERAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLLERAT. Laat een reactie achter voor BLLERAT. BLLERAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLLERAT. Leave a respond for BLLERAT. BLLERAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLLERAT op de google maps. Adres en contacten BLLERAT
Location of BLLERAT on the google maps. Address and contacts of BLLERAT

Andere gerelateerde bedrijven als come BLLERAT BLLERAT: EUROPABANK | THIERRY GOBIN | MARC GRAMMENS | MYRIAM VAN SPRUNDEL | Elsevier Librico NV

Other related companies as BLLERAT: EUROPABANK | THIERRY GOBIN | MARC GRAMMENS | MYRIAM VAN SPRUNDEL | Elsevier Librico NV

BLLERAT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BLLERAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05627166748. Het bedrijf BLLERAT bevindt zich op het adres: 5 Chemin de la Truite 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 374,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Sealing pliers & lead wire seals. Branchecategorie is Seals - custom packaging. Producten gemaakt in BLLERAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLLERAT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLLERAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLLERAT, openstaande posities, locatie van BLLERAT op de kaart.

BLLERAT is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BLLERAT, company assigned to the tax number BE05627166748. The company BLLERAT is located at the address: 5 Chemin de la Truite 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 374,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Sealing pliers & lead wire seals. Industry category is Seals - custom packaging. Products created in BLLERAT were not found.
The main activity of BLLERAT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLLERAT is not available. You also can look at reviews of BLLERAT, open positions, location of BLLERAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLLERAT, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLLERAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLLERAT, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLLERAT, employees, financial statistics.