BLSOLIDBETON

Contactgegevens BLSOLIDBETON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLSOLIDBETON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLSOLIDBETON

Regio (region): Mons, België

Adres (address): 13, Rue des Semailles 4400 Mons-lez-Liège - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-50-64-44 32-42-50-64-44

Fax (fax): 32-42-50-64-40 32-42-50-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLSOLIDBETON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLSOLIDBETON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLSOLIDBETON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLSOLIDBETON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLSOLIDBETON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLSOLIDBETON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLSOLIDBETON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLSOLIDBETON
Products information BLSOLIDBETON

BTW identificatienummer (tax): BE06402252197
Ondernemingsnummer: 9827514648
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BLSOLIDBETON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Profiel (profile): Laying of polished concrete floors Industrial applications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLSOLIDBETON
(Get full report from official database of BE for BLSOLIDBETON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLSOLIDBETON
Addition kinds of activities for BLSOLIDBETON

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies

Werken bij BLSOLIDBETON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLSOLIDBETON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLSOLIDBETON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLSOLIDBETON. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

 • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

 • sorteermedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

 • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

 • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

 • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

  Type: Flexijob

  Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van BLSOLIDBETON in sociale netwerken
Look for responds of BLSOLIDBETON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLSOLIDBETON. Laat een reactie achter voor BLSOLIDBETON. BLSOLIDBETON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLSOLIDBETON. Leave a respond for BLSOLIDBETON. BLSOLIDBETON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLSOLIDBETON op de google maps. Adres en contacten BLSOLIDBETON
Location of BLSOLIDBETON on the google maps. Address and contacts of BLSOLIDBETON

Andere gerelateerde bedrijven als come BLSOLIDBETON BLSOLIDBETON: Volckaert A | Jolli | GODELIEVE VAN ESBROECK | D. CLAEYS | GEVAERT MYRIAM

Other related companies as BLSOLIDBETON: Volckaert A | Jolli | GODELIEVE VAN ESBROECK | D. CLAEYS | GEVAERT MYRIAM

BLSOLIDBETON is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is BLSOLIDBETON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06402252197. Het bedrijf BLSOLIDBETON bevindt zich op het adres: 13, Rue des Semailles 4400 Mons-lez-Liège - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 708,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Laying of polished concrete floors Industrial applications. Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in BLSOLIDBETON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLSOLIDBETON is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLSOLIDBETON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLSOLIDBETON, openstaande posities, locatie van BLSOLIDBETON op de kaart.

BLSOLIDBETON is a company, that was registered 1988 in Mons region, Belgium. Full name of company is BLSOLIDBETON, company assigned to the tax number BE06402252197. The company BLSOLIDBETON is located at the address: 13, Rue des Semailles 4400 Mons-lez-Liège - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 708,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Laying of polished concrete floors Industrial applications. Industry category is Floors, industrial. Products created in BLSOLIDBETON were not found.
The main activity of BLSOLIDBETON is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLSOLIDBETON is not available. You also can look at reviews of BLSOLIDBETON, open positions, location of BLSOLIDBETON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLSOLIDBETON, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLSOLIDBETON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLSOLIDBETON, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLSOLIDBETON, employees, financial statistics.