BOUTIQUE EGLANTINE

Contactgegevens BOUTIQUE EGLANTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE EGLANTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE EGLANTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 86; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19513381 (+32-19513381) 19513381 (+32-19513381)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE EGLANTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE EGLANTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE EGLANTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE EGLANTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE EGLANTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE EGLANTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE EGLANTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE EGLANTINE
Products information BOUTIQUE EGLANTINE

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BOUTIQUE EGLANTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE EGLANTINE
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE EGLANTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE EGLANTINE
Addition kinds of activities for BOUTIQUE EGLANTINE

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper
73490203. Schoorsteenreiniging | Chimney cleaning

Werken bij BOUTIQUE EGLANTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE EGLANTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE EGLANTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE EGLANTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE EGLANTINE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE EGLANTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE EGLANTINE. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE EGLANTINE. BOUTIQUE EGLANTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE EGLANTINE. Leave a respond for BOUTIQUE EGLANTINE. BOUTIQUE EGLANTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE EGLANTINE op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE EGLANTINE
Location of BOUTIQUE EGLANTINE on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE EGLANTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE EGLANTINE BOUTIQUE EGLANTINE: CONCLUSION | MAGIC BOX | ACADEMIE & VAKTEKENSCHOOL | JUPILER TRANSIT | KOEN MEERSCHAERT

Other related companies as BOUTIQUE EGLANTINE: CONCLUSION | MAGIC BOX | ACADEMIE & VAKTEKENSCHOOL | JUPILER TRANSIT | KOEN MEERSCHAERT

BOUTIQUE EGLANTINE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE EGLANTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf BOUTIQUE EGLANTINE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 86; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in BOUTIQUE EGLANTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE EGLANTINE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE EGLANTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE EGLANTINE, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE EGLANTINE op de kaart.

BOUTIQUE EGLANTINE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE EGLANTINE, company assigned to the tax number BE04967987060. The company BOUTIQUE EGLANTINE is located at the address: RUE ALBERT IER 86; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in BOUTIQUE EGLANTINE were not found.
The main activity of BOUTIQUE EGLANTINE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE EGLANTINE is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE EGLANTINE, open positions, location of BOUTIQUE EGLANTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE EGLANTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE EGLANTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE EGLANTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE EGLANTINE, employees, financial statistics.