BOLERO FASHION

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BOLERO FASHION
Private companiesReal Estate • BOLERO FASHION

Contactgegevens BOLERO FASHION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOLERO FASHION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOLERO FASHION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KEYSERLEI 28; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32265083 32265083

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOLERO FASHION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOLERO FASHION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOLERO FASHION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOLERO FASHION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOLERO FASHION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOLERO FASHION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOLERO FASHION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOLERO FASHION
Products information BOLERO FASHION

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BOLERO FASHION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOLERO FASHION
(Get full report from official database of BE for BOLERO FASHION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOLERO FASHION
Addition kinds of activities for BOLERO FASHION

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
28190700. carbiden | Carbides
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride

Werken bij BOLERO FASHION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOLERO FASHION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOLERO FASHION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOLERO FASHION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van BOLERO FASHION in sociale netwerken
Look for responds of BOLERO FASHION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOLERO FASHION. Laat een reactie achter voor BOLERO FASHION. BOLERO FASHION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOLERO FASHION. Leave a respond for BOLERO FASHION. BOLERO FASHION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOLERO FASHION op de google maps. Adres en contacten BOLERO FASHION
Location of BOLERO FASHION on the google maps. Address and contacts of BOLERO FASHION

Andere gerelateerde bedrijven als come BOLERO FASHION BOLERO FASHION: FENAUX Patrick | GARCIA ROCES | FREDDY HAEGEMAN | ROLAND MOENS | Olivier de Paeuw

Other related companies as BOLERO FASHION: FENAUX Patrick | GARCIA ROCES | FREDDY HAEGEMAN | ROLAND MOENS | Olivier de Paeuw

BOLERO FASHION is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOLERO FASHION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf BOLERO FASHION bevindt zich op het adres: DE KEYSERLEI 28; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in BOLERO FASHION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOLERO FASHION is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOLERO FASHION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOLERO FASHION, openstaande posities, locatie van BOLERO FASHION op de kaart.

BOLERO FASHION is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOLERO FASHION, company assigned to the tax number BE06958435058. The company BOLERO FASHION is located at the address: DE KEYSERLEI 28; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in BOLERO FASHION were not found.
The main activity of BOLERO FASHION is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOLERO FASHION is not available. You also can look at reviews of BOLERO FASHION, open positions, location of BOLERO FASHION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOLERO FASHION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOLERO FASHION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOLERO FASHION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOLERO FASHION, employees, financial statistics.