PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Private companiesChemicals and Allied Products • PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Contactgegevens PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): address, phone, fax, email, website, opening hours

PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONT D'ILE 44; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42220259 (+32-42220259) 42220259 (+32-42220259)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Products information PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants.

Product categorie (product category): Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements pour Hommes. Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
(Get full report from official database of BE for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C))

Aanvulling soorten activiteiten voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Addition kinds of activities for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
10949906. Vanadium-ertsmijnbouw, nec | Vanadium ore mining, nec
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
38429921. brancards | Stretchers
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning

Werken bij PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) in sociale netwerken
Look for responds of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Laat een reactie achter voor PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). Leave a respond for PEEK & CLOPPENBURG ( P&C). PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) op de google maps. Adres en contacten PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)
Location of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) on the google maps. Address and contacts of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Andere gerelateerde bedrijven als come PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): AXA Bank/Verdrengh | QUICK COPY | TECHN.INST. H. FAMILIE | Freesun | POLICE F?D?RALE

Other related companies as PEEK & CLOPPENBURG ( P&C): AXA Bank/Verdrengh | QUICK COPY | TECHN.INST. H. FAMILIE | Freesun | POLICE F?D?RALE

PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) bevindt zich op het adres: PONT D'ILE 44; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements pour Hommes. Vêtements pour Dames. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
De hoofdactiviteit van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), openstaande posities, locatie van PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) op de kaart.

PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), company assigned to the tax number BE05420623779. The company PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is located at the address: PONT D'ILE 44; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements pour Hommes. Vêtements pour Dames. List of products are Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
The main activity of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) is not available. You also can look at reviews of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), open positions, location of PEEK & CLOPPENBURG ( P&C) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEEK & CLOPPENBURG ( P&C), employees, financial statistics.