PETER CURVERS

Contactgegevens PETER CURVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER CURVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER CURVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE KOUTERDREEF 159; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52449608 (+32-52449608) 52449608 (+32-52449608)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER CURVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER CURVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER CURVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER CURVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER CURVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER CURVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER CURVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER CURVERS
Products information PETER CURVERS

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PETER CURVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER CURVERS
(Get full report from official database of BE for PETER CURVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER CURVERS
Addition kinds of activities for PETER CURVERS

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
472500. Touroperators | Tour operators
15420406. Schoolbouwconstructie | School building construction
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
35679900. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
57319905. platenspelers | Phonographs

Werken bij PETER CURVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER CURVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER CURVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER CURVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van PETER CURVERS in sociale netwerken
Look for responds of PETER CURVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER CURVERS. Laat een reactie achter voor PETER CURVERS. PETER CURVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER CURVERS. Leave a respond for PETER CURVERS. PETER CURVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER CURVERS op de google maps. Adres en contacten PETER CURVERS
Location of PETER CURVERS on the google maps. Address and contacts of PETER CURVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER CURVERS PETER CURVERS: LA CHARRETTE SICILIENNE | GERMAIN KNOCKAERT | Video-Center | JOHANN STICKELMANN | J.M. TAXI

Other related companies as PETER CURVERS: LA CHARRETTE SICILIENNE | GERMAIN KNOCKAERT | Video-Center | JOHANN STICKELMANN | J.M. TAXI

PETER CURVERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER CURVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf PETER CURVERS bevindt zich op het adres: OUDE KOUTERDREEF 159; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in PETER CURVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER CURVERS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER CURVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER CURVERS, openstaande posities, locatie van PETER CURVERS op de kaart.

PETER CURVERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER CURVERS, company assigned to the tax number BE03351623535. The company PETER CURVERS is located at the address: OUDE KOUTERDREEF 159; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vétérinaires. Products created in PETER CURVERS were not found.
The main activity of PETER CURVERS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER CURVERS is not available. You also can look at reviews of PETER CURVERS, open positions, location of PETER CURVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER CURVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER CURVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER CURVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER CURVERS, employees, financial statistics.