PATRICK ANTOINE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PATRICK ANTOINE
Private companiesCoal Mining • PATRICK ANTOINE

Contactgegevens PATRICK ANTOINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK ANTOINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK ANTOINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA DUCASSE 31; 6860; LEGLISE, België

Telefoon (phone): 63423046 (+32-63423046) 63423046 (+32-63423046)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK ANTOINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK ANTOINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK ANTOINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK ANTOINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK ANTOINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK ANTOINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK ANTOINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK ANTOINE
Products information PATRICK ANTOINE

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PATRICK ANTOINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK ANTOINE
(Get full report from official database of BE for PATRICK ANTOINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK ANTOINE
Addition kinds of activities for PATRICK ANTOINE

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
281902. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
35450323. pushers | Pushers

Werken bij PATRICK ANTOINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK ANTOINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK ANTOINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK ANTOINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van PATRICK ANTOINE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK ANTOINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK ANTOINE. Laat een reactie achter voor PATRICK ANTOINE. PATRICK ANTOINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK ANTOINE. Leave a respond for PATRICK ANTOINE. PATRICK ANTOINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK ANTOINE op de google maps. Adres en contacten PATRICK ANTOINE
Location of PATRICK ANTOINE on the google maps. Address and contacts of PATRICK ANTOINE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK ANTOINE PATRICK ANTOINE: COIFFURE MALEK | LEONARD VAN GERWEN | Van Gils M | STEFAAN TORFS | homega SPRL

Other related companies as PATRICK ANTOINE: COIFFURE MALEK | LEONARD VAN GERWEN | Van Gils M | STEFAAN TORFS | homega SPRL

PATRICK ANTOINE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK ANTOINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf PATRICK ANTOINE bevindt zich op het adres: RUE DE LA DUCASSE 31; 6860; LEGLISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in PATRICK ANTOINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK ANTOINE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK ANTOINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK ANTOINE, openstaande posities, locatie van PATRICK ANTOINE op de kaart.

PATRICK ANTOINE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK ANTOINE, company assigned to the tax number BE06800781250. The company PATRICK ANTOINE is located at the address: RUE DE LA DUCASSE 31; 6860; LEGLISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vétérinaires. Products created in PATRICK ANTOINE were not found.
The main activity of PATRICK ANTOINE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK ANTOINE is not available. You also can look at reviews of PATRICK ANTOINE, open positions, location of PATRICK ANTOINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK ANTOINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK ANTOINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK ANTOINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK ANTOINE, employees, financial statistics.