PASCALE DICKENSCHEID

Contactgegevens PASCALE DICKENSCHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCALE DICKENSCHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCALE DICKENSCHEID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DES ARTS 77; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43384900 (+32-43384900) 43384900 (+32-43384900)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCALE DICKENSCHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCALE DICKENSCHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCALE DICKENSCHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCALE DICKENSCHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCALE DICKENSCHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCALE DICKENSCHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCALE DICKENSCHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCALE DICKENSCHEID
Products information PASCALE DICKENSCHEID

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PASCALE DICKENSCHEID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCALE DICKENSCHEID
(Get full report from official database of BE for PASCALE DICKENSCHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCALE DICKENSCHEID
Addition kinds of activities for PASCALE DICKENSCHEID

07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction

Werken bij PASCALE DICKENSCHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCALE DICKENSCHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCALE DICKENSCHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCALE DICKENSCHEID. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

 • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

 • Business Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

 • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

  Type: Vaste Job

  Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISO - 2020

  Type: Vaste Job

  Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

 • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van PASCALE DICKENSCHEID in sociale netwerken
Look for responds of PASCALE DICKENSCHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCALE DICKENSCHEID. Laat een reactie achter voor PASCALE DICKENSCHEID. PASCALE DICKENSCHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCALE DICKENSCHEID. Leave a respond for PASCALE DICKENSCHEID. PASCALE DICKENSCHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCALE DICKENSCHEID op de google maps. Adres en contacten PASCALE DICKENSCHEID
Location of PASCALE DICKENSCHEID on the google maps. Address and contacts of PASCALE DICKENSCHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCALE DICKENSCHEID PASCALE DICKENSCHEID: MDP AQUATIC | Radio Mobi Service | BOUILLON A.C | 'T KRUIDENIERTJE | T. STRYBOL

Other related companies as PASCALE DICKENSCHEID: MDP AQUATIC | Radio Mobi Service | BOUILLON A.C | 'T KRUIDENIERTJE | T. STRYBOL

PASCALE DICKENSCHEID is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCALE DICKENSCHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf PASCALE DICKENSCHEID bevindt zich op het adres: BOULEVARD DES ARTS 77; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in PASCALE DICKENSCHEID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCALE DICKENSCHEID is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCALE DICKENSCHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCALE DICKENSCHEID, openstaande posities, locatie van PASCALE DICKENSCHEID op de kaart.

PASCALE DICKENSCHEID is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCALE DICKENSCHEID, company assigned to the tax number BE02393615722. The company PASCALE DICKENSCHEID is located at the address: BOULEVARD DES ARTS 77; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vétérinaires. Products created in PASCALE DICKENSCHEID were not found.
The main activity of PASCALE DICKENSCHEID is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCALE DICKENSCHEID is not available. You also can look at reviews of PASCALE DICKENSCHEID, open positions, location of PASCALE DICKENSCHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCALE DICKENSCHEID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCALE DICKENSCHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCALE DICKENSCHEID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCALE DICKENSCHEID, employees, financial statistics.