NATHALIE SOLAL

Contactgegevens NATHALIE SOLAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATHALIE SOLAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATHALIE SOLAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE TH?O VERBEECK 25; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25234065 (+32-25234065) 25234065 (+32-25234065)

Fax (fax): +32 (81) 234-30-45 +32 (81) 234-30-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATHALIE SOLAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATHALIE SOLAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATHALIE SOLAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATHALIE SOLAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATHALIE SOLAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATHALIE SOLAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATHALIE SOLAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATHALIE SOLAL
Products information NATHALIE SOLAL

BTW identificatienummer (tax): BE01308441162
Ondernemingsnummer: 5680725097
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in NATHALIE SOLAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATHALIE SOLAL
(Get full report from official database of BE for NATHALIE SOLAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATHALIE SOLAL
Addition kinds of activities for NATHALIE SOLAL

08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
35429920. Stretching machines | Stretching machines
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
50840808. lieren | Winches
55619901. Stacaravans | Motor homes
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research

Werken bij NATHALIE SOLAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATHALIE SOLAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATHALIE SOLAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATHALIE SOLAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van NATHALIE SOLAL in sociale netwerken
Look for responds of NATHALIE SOLAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATHALIE SOLAL. Laat een reactie achter voor NATHALIE SOLAL. NATHALIE SOLAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATHALIE SOLAL. Leave a respond for NATHALIE SOLAL. NATHALIE SOLAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATHALIE SOLAL op de google maps. Adres en contacten NATHALIE SOLAL
Location of NATHALIE SOLAL on the google maps. Address and contacts of NATHALIE SOLAL

Andere gerelateerde bedrijven als come NATHALIE SOLAL NATHALIE SOLAL: CENTEA | Feron G | RESTAURANT HUSDINE | BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE | SAFICA

Other related companies as NATHALIE SOLAL: CENTEA | Feron G | RESTAURANT HUSDINE | BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE | SAFICA

NATHALIE SOLAL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATHALIE SOLAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308441162. Het bedrijf NATHALIE SOLAL bevindt zich op het adres: AVENUE TH?O VERBEECK 25; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in NATHALIE SOLAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATHALIE SOLAL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATHALIE SOLAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATHALIE SOLAL, openstaande posities, locatie van NATHALIE SOLAL op de kaart.

NATHALIE SOLAL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATHALIE SOLAL, company assigned to the tax number BE01308441162. The company NATHALIE SOLAL is located at the address: AVENUE TH?O VERBEECK 25; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vétérinaires. Products created in NATHALIE SOLAL were not found.
The main activity of NATHALIE SOLAL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NATHALIE SOLAL is not available. You also can look at reviews of NATHALIE SOLAL, open positions, location of NATHALIE SOLAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATHALIE SOLAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATHALIE SOLAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATHALIE SOLAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATHALIE SOLAL, employees, financial statistics.