A-AA PLOMBERIE URGENTE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A-AA PLOMBERIE URGENTE
Private companiesMiscellaneous Retail • A-AA PLOMBERIE URGENTE

Contactgegevens A-AA PLOMBERIE URGENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-AA PLOMBERIE URGENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-AA PLOMBERIE URGENTE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 25 96 (+32-02 648 25 96) 02 648 25 96 (+32-02 648 25 96)

Fax (fax): 02 646 63 78 (+32-02 646 63 78) 02 646 63 78 (+32-02 646 63 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-AA PLOMBERIE URGENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-AA PLOMBERIE URGENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-AA PLOMBERIE URGENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-AA PLOMBERIE URGENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-AA PLOMBERIE URGENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-AA PLOMBERIE URGENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-AA PLOMBERIE URGENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-AA PLOMBERIE URGENTE
Products information A-AA PLOMBERIE URGENTE

BTW identificatienummer (tax): BE07988677978
Ondernemingsnummer: 2431518554
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Contractors - Roofing; Repair services; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters

Product categorie (product category): Bathroom installation and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-AA PLOMBERIE URGENTE
(Get full report from official database of BE for A-AA PLOMBERIE URGENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-AA PLOMBERIE URGENTE
Addition kinds of activities for A-AA PLOMBERIE URGENTE

371500. Vrachtwagens | Truck trailers
01799911. Guava Grove | Guava grove
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment

Werken bij A-AA PLOMBERIE URGENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-AA PLOMBERIE URGENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-AA PLOMBERIE URGENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-AA PLOMBERIE URGENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van A-AA PLOMBERIE URGENTE in sociale netwerken
Look for responds of A-AA PLOMBERIE URGENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-AA PLOMBERIE URGENTE. Laat een reactie achter voor A-AA PLOMBERIE URGENTE. A-AA PLOMBERIE URGENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-AA PLOMBERIE URGENTE. Leave a respond for A-AA PLOMBERIE URGENTE. A-AA PLOMBERIE URGENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-AA PLOMBERIE URGENTE op de google maps. Adres en contacten A-AA PLOMBERIE URGENTE
Location of A-AA PLOMBERIE URGENTE on the google maps. Address and contacts of A-AA PLOMBERIE URGENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come A-AA PLOMBERIE URGENTE A-AA PLOMBERIE URGENTE: HERBERT GANSER | RONNY MOTMANS | LESS - MORE ONTWERPBUREAU | BUREAU DELVOYE | O. DAVID

Other related companies as A-AA PLOMBERIE URGENTE: HERBERT GANSER | RONNY MOTMANS | LESS - MORE ONTWERPBUREAU | BUREAU DELVOYE | O. DAVID

A-AA PLOMBERIE URGENTE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is A-AA PLOMBERIE URGENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07988677978. Het bedrijf A-AA PLOMBERIE URGENTE bevindt zich op het adres: Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bathroom installation and accessories. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Repair services; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A-AA PLOMBERIE URGENTE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-AA PLOMBERIE URGENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-AA PLOMBERIE URGENTE, openstaande posities, locatie van A-AA PLOMBERIE URGENTE op de kaart.

A-AA PLOMBERIE URGENTE is a company, that was registered 2013 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is A-AA PLOMBERIE URGENTE, company assigned to the tax number BE07988677978. The company A-AA PLOMBERIE URGENTE is located at the address: Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bathroom installation and accessories. List of products are Contractors - Roofing; Repair services; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
The main activity of A-AA PLOMBERIE URGENTE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-AA PLOMBERIE URGENTE is not available. You also can look at reviews of A-AA PLOMBERIE URGENTE, open positions, location of A-AA PLOMBERIE URGENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-AA PLOMBERIE URGENTE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-AA PLOMBERIE URGENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-AA PLOMBERIE URGENTE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-AA PLOMBERIE URGENTE, employees, financial statistics.