DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV
Private companiesAdministration of Economic Programs • DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV

Contactgegevens DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheldedijk 30 2070 Zwijndrecht - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-50-54-11 32-32-50-54-11

Fax (fax): 32-32-50-52-53 32-32-50-52-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV
Products information DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05058624267
Ondernemingsnummer: 5464843750
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV
(Get full report from official database of BE for DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV
Addition kinds of activities for DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
029100. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
26759905. Papier sterven | Paper die-cutting
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
50120204. Taxi's | Taxicabs
79220501. Apparatuur verhuur, theatraal | Equipment rental, theatrical

Werken bij DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • (chef) kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

Zoek naar antwoorden van DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV in sociale netwerken
Look for responds of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. Laat een reactie achter voor DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. Leave a respond for DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV. DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV op de google maps. Adres en contacten DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV
Location of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV on the google maps. Address and contacts of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: BUREZ E | VERMA | CHRISTOPHE LIBERT | Viviane,Marcel & Patrick | Statie

Other related companies as DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV: BUREZ E | VERMA | CHRISTOPHE LIBERT | Viviane,Marcel & Patrick | Statie

DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05058624267. Het bedrijf DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV bevindt zich op het adres: Scheldedijk 30 2070 Zwijndrecht - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, openstaande posities, locatie van DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV op de kaart.

DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, company assigned to the tax number BE05058624267. The company DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is located at the address: Scheldedijk 30 2070 Zwijndrecht - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Floors, industrial. Products created in DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV were not found.
The main activity of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV is not available. You also can look at reviews of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, open positions, location of DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMÉ ENVIRONMENTAL CONTRACTORS NV, employees, financial statistics.