MARC DEDEURWAERDERE

Contactgegevens MARC DEDEURWAERDERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DEDEURWAERDERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DEDEURWAERDERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIELTSTRAAT 17; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51688411 (+32-51688411) 51688411 (+32-51688411)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DEDEURWAERDERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DEDEURWAERDERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DEDEURWAERDERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DEDEURWAERDERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DEDEURWAERDERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DEDEURWAERDERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DEDEURWAERDERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DEDEURWAERDERE
Products information MARC DEDEURWAERDERE

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARC DEDEURWAERDERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DEDEURWAERDERE
(Get full report from official database of BE for MARC DEDEURWAERDERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DEDEURWAERDERE
Addition kinds of activities for MARC DEDEURWAERDERE

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
20489904. Aardworm eten en beddengoed | Earthworm food and bedding
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
79970502. Racquetball club, lidmaatschap | Racquetball club, membership

Werken bij MARC DEDEURWAERDERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DEDEURWAERDERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DEDEURWAERDERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DEDEURWAERDERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van MARC DEDEURWAERDERE in sociale netwerken
Look for responds of MARC DEDEURWAERDERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DEDEURWAERDERE. Laat een reactie achter voor MARC DEDEURWAERDERE. MARC DEDEURWAERDERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DEDEURWAERDERE. Leave a respond for MARC DEDEURWAERDERE. MARC DEDEURWAERDERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DEDEURWAERDERE op de google maps. Adres en contacten MARC DEDEURWAERDERE
Location of MARC DEDEURWAERDERE on the google maps. Address and contacts of MARC DEDEURWAERDERE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DEDEURWAERDERE MARC DEDEURWAERDERE: Van Daele Autoservice NV | BARBARA VAN ROYEN | Rubens Patrick | Dupuis P | Christofle Benelux NV

Other related companies as MARC DEDEURWAERDERE: Van Daele Autoservice NV | BARBARA VAN ROYEN | Rubens Patrick | Dupuis P | Christofle Benelux NV

MARC DEDEURWAERDERE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DEDEURWAERDERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf MARC DEDEURWAERDERE bevindt zich op het adres: TIELTSTRAAT 17; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in MARC DEDEURWAERDERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC DEDEURWAERDERE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DEDEURWAERDERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DEDEURWAERDERE, openstaande posities, locatie van MARC DEDEURWAERDERE op de kaart.

MARC DEDEURWAERDERE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DEDEURWAERDERE, company assigned to the tax number BE01096405029. The company MARC DEDEURWAERDERE is located at the address: TIELTSTRAAT 17; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vétérinaires. Products created in MARC DEDEURWAERDERE were not found.
The main activity of MARC DEDEURWAERDERE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DEDEURWAERDERE is not available. You also can look at reviews of MARC DEDEURWAERDERE, open positions, location of MARC DEDEURWAERDERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DEDEURWAERDERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DEDEURWAERDERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DEDEURWAERDERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DEDEURWAERDERE, employees, financial statistics.