M. VAN HOREN

Contactgegevens M. VAN HOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. VAN HOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. VAN HOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKEGEMSTRAAT 166; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56617146 (+32-56617146) 56617146 (+32-56617146)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. VAN HOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. VAN HOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. VAN HOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. VAN HOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. VAN HOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. VAN HOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. VAN HOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. VAN HOREN
Products information M. VAN HOREN

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in M. VAN HOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. VAN HOREN
(Get full report from official database of BE for M. VAN HOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. VAN HOREN
Addition kinds of activities for M. VAN HOREN

26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
62829905. Manager van fondsen, contract of honorarium | Manager of mutual funds, contract or fee basis

Werken bij M. VAN HOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. VAN HOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. VAN HOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. VAN HOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van M. VAN HOREN in sociale netwerken
Look for responds of M. VAN HOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. VAN HOREN. Laat een reactie achter voor M. VAN HOREN. M. VAN HOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. VAN HOREN. Leave a respond for M. VAN HOREN. M. VAN HOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. VAN HOREN op de google maps. Adres en contacten M. VAN HOREN
Location of M. VAN HOREN on the google maps. Address and contacts of M. VAN HOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come M. VAN HOREN M. VAN HOREN: Codemo Bouwbedrijf NV | SOPHIE PETIT | De Vleeschouwer M | Gutierrez R | Verrezen G

Other related companies as M. VAN HOREN: Codemo Bouwbedrijf NV | SOPHIE PETIT | De Vleeschouwer M | Gutierrez R | Verrezen G

M. VAN HOREN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. VAN HOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf M. VAN HOREN bevindt zich op het adres: MARKEGEMSTRAAT 166; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in M. VAN HOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. VAN HOREN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. VAN HOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. VAN HOREN, openstaande posities, locatie van M. VAN HOREN op de kaart.

M. VAN HOREN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. VAN HOREN, company assigned to the tax number BE01098052978. The company M. VAN HOREN is located at the address: MARKEGEMSTRAAT 166; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vétérinaires. Products created in M. VAN HOREN were not found.
The main activity of M. VAN HOREN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. VAN HOREN is not available. You also can look at reviews of M. VAN HOREN, open positions, location of M. VAN HOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. VAN HOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. VAN HOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. VAN HOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. VAN HOREN, employees, financial statistics.