Pulsions SPRL

Contactgegevens Pulsions SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pulsions SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pulsions SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 56; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 97 68 (+32-082 22 97 68) 082 22 97 68 (+32-082 22 97 68)

Fax (fax): +32 (59) 640-26-42 +32 (59) 640-26-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pulsions SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pulsions SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pulsions SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pulsions SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pulsions SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pulsions SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pulsions SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pulsions SPRL
Products information Pulsions SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06699981689
Ondernemingsnummer: 5304443359
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Lingerie & underwear - Retail

Product categorie (product category): Bathing- and beachwear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pulsions SPRL
(Get full report from official database of BE for Pulsions SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pulsions SPRL
Addition kinds of activities for Pulsions SPRL

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
363902. Naaimachine | Sewing equipment
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
51459901. Snoep | Candy
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
87330100. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization

Werken bij Pulsions SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pulsions SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pulsions SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pulsions SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Pulsions SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Pulsions SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pulsions SPRL. Laat een reactie achter voor Pulsions SPRL. Pulsions SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pulsions SPRL. Leave a respond for Pulsions SPRL. Pulsions SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pulsions SPRL op de google maps. Adres en contacten Pulsions SPRL
Location of Pulsions SPRL on the google maps. Address and contacts of Pulsions SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Pulsions SPRL Pulsions SPRL: FRANCISCUS BRESSELEERS | Van Dalem Inge | Jeansstore | FA. VAN STEENLAND | WIM DE GENDT

Other related companies as Pulsions SPRL: FRANCISCUS BRESSELEERS | Van Dalem Inge | Jeansstore | FA. VAN STEENLAND | WIM DE GENDT

Pulsions SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pulsions SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06699981689. Het bedrijf Pulsions SPRL bevindt zich op het adres: Rue Grande 56; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bathing- and beachwear. Lijst met producten zijn Lingerie & underwear - Retail.
De hoofdactiviteit van Pulsions SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pulsions SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pulsions SPRL, openstaande posities, locatie van Pulsions SPRL op de kaart.

Pulsions SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pulsions SPRL, company assigned to the tax number BE06699981689. The company Pulsions SPRL is located at the address: Rue Grande 56; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bathing- and beachwear. List of products are Lingerie & underwear - Retail.
The main activity of Pulsions SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pulsions SPRL is not available. You also can look at reviews of Pulsions SPRL, open positions, location of Pulsions SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pulsions SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pulsions SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pulsions SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pulsions SPRL, employees, financial statistics.