J. EHLINGER

Contactgegevens J. EHLINGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. EHLINGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. EHLINGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLEI 89; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33842757 (+32-33842757) 33842757 (+32-33842757)

Fax (fax): +32 (57) 615-83-36 +32 (57) 615-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. EHLINGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. EHLINGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. EHLINGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. EHLINGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. EHLINGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. EHLINGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. EHLINGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. EHLINGER
Products information J. EHLINGER

BTW identificatienummer (tax): BE02934417724
Ondernemingsnummer: 5654357910
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in J. EHLINGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. EHLINGER
(Get full report from official database of BE for J. EHLINGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. EHLINGER
Addition kinds of activities for J. EHLINGER

071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
07230000. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
73899999. Bedrijfsdiensten op niet-commerciële site | Business services at non-commercial site
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station

Werken bij J. EHLINGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. EHLINGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. EHLINGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. EHLINGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van J. EHLINGER in sociale netwerken
Look for responds of J. EHLINGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. EHLINGER. Laat een reactie achter voor J. EHLINGER. J. EHLINGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. EHLINGER. Leave a respond for J. EHLINGER. J. EHLINGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. EHLINGER op de google maps. Adres en contacten J. EHLINGER
Location of J. EHLINGER on the google maps. Address and contacts of J. EHLINGER

Andere gerelateerde bedrijven als come J. EHLINGER J. EHLINGER: A. Markiewicz PGmbH | JACQUES DESSY | GALERIE LANZENBERG FRED | REINOUD POELVOORDE | RAYMOND HIGUET

Other related companies as J. EHLINGER: A. Markiewicz PGmbH | JACQUES DESSY | GALERIE LANZENBERG FRED | REINOUD POELVOORDE | RAYMOND HIGUET

J. EHLINGER is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. EHLINGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02934417724. Het bedrijf J. EHLINGER bevindt zich op het adres: KAPELLEI 89; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in J. EHLINGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. EHLINGER is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. EHLINGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. EHLINGER, openstaande posities, locatie van J. EHLINGER op de kaart.

J. EHLINGER is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. EHLINGER, company assigned to the tax number BE02934417724. The company J. EHLINGER is located at the address: KAPELLEI 89; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vétérinaires. Products created in J. EHLINGER were not found.
The main activity of J. EHLINGER is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. EHLINGER is not available. You also can look at reviews of J. EHLINGER, open positions, location of J. EHLINGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. EHLINGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. EHLINGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. EHLINGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. EHLINGER, employees, financial statistics.