IRIS BVBA

Contactgegevens IRIS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRIS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRIS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Weytslaan 28; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 51 52 (+32-03 666 51 52) 03 666 51 52 (+32-03 666 51 52)

Fax (fax): +32 (60) 451-49-40 +32 (60) 451-49-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRIS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRIS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRIS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRIS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRIS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRIS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRIS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRIS BVBA
Products information IRIS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08647857666
Ondernemingsnummer: 8258666992
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Lingerie & underwear - Retail

Product categorie (product category): Bathing- and beachwear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRIS BVBA
(Get full report from official database of BE for IRIS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRIS BVBA
Addition kinds of activities for IRIS BVBA

283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
327400. Limoen | Lime
511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
09719902. Wildlife management | Wildlife management
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
38290501. Count rate meters, nucleaire straling | Count rate meters, nuclear radiation
67269903. Overheidslening van de overheidslening (gnma) | Government national mortgage association (gnma) pools

Werken bij IRIS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRIS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRIS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRIS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van IRIS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of IRIS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRIS BVBA. Laat een reactie achter voor IRIS BVBA. IRIS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRIS BVBA. Leave a respond for IRIS BVBA. IRIS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRIS BVBA op de google maps. Adres en contacten IRIS BVBA
Location of IRIS BVBA on the google maps. Address and contacts of IRIS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come IRIS BVBA IRIS BVBA: Idrizaj Astrit | Ghysens A | CHRISTIANE VANHENTENRIJCK | GERHARD JOUCK | Lebrun Frank Ets

Other related companies as IRIS BVBA: Idrizaj Astrit | Ghysens A | CHRISTIANE VANHENTENRIJCK | GERHARD JOUCK | Lebrun Frank Ets

IRIS BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRIS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08647857666. Het bedrijf IRIS BVBA bevindt zich op het adres: Pastoor Weytslaan 28; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bathing- and beachwear. Lijst met producten zijn Lingerie & underwear - Retail.
De hoofdactiviteit van IRIS BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRIS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRIS BVBA, openstaande posities, locatie van IRIS BVBA op de kaart.

IRIS BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRIS BVBA, company assigned to the tax number BE08647857666. The company IRIS BVBA is located at the address: Pastoor Weytslaan 28; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bathing- and beachwear. List of products are Lingerie & underwear - Retail.
The main activity of IRIS BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IRIS BVBA is not available. You also can look at reviews of IRIS BVBA, open positions, location of IRIS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRIS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRIS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRIS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRIS BVBA, employees, financial statistics.