Barbara

Contactgegevens Barbara: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Barbara: address, phone, fax, email, website, opening hours

Barbara

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestraat 80; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 22 39 84 (+32-052 22 39 84) 052 22 39 84 (+32-052 22 39 84)

Fax (fax): +32 (67) 217-65-28 +32 (67) 217-65-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Barbara: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Barbara"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Barbara"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Barbara, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Barbara. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Barbara, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Barbara. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Barbara
Products information Barbara

BTW identificatienummer (tax): BE06041625976
Ondernemingsnummer: 4130828857
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Lingerie & underwear - Retail

Product categorie (product category): Bathing- and beachwear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Barbara
(Get full report from official database of BE for Barbara)

Aanvulling soorten activiteiten voor Barbara
Addition kinds of activities for Barbara

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
33560402. Nikkel- en nikkellegering: rollen, tekenen of extruderen | Nickel and nickel alloy: rolling, drawing, or extruding
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
73899920. Brandbeveiligingsdienst anders dan bosbouw of publiek | Fire protection service other than forestry or public
79970302. Jachtclub, lidmaatschap | Hunting club, membership

Werken bij Barbara: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Barbara: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Barbara. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Barbara. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Barbara in sociale netwerken
Look for responds of Barbara in social networks

Lees alle opmerkingen voor Barbara. Laat een reactie achter voor Barbara. Barbara bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Barbara. Leave a respond for Barbara. Barbara on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Barbara op de google maps. Adres en contacten Barbara
Location of Barbara on the google maps. Address and contacts of Barbara

Andere gerelateerde bedrijven als come Barbara Barbara: FLLANTMANNEN UNIBAKE MOUSCRON SA | Libelle | VRIJE LAGERE SCHOOL | Couleur Safran scris | RUMMENS ZAKENKANTOOR

Other related companies as Barbara: FLLANTMANNEN UNIBAKE MOUSCRON SA | Libelle | VRIJE LAGERE SCHOOL | Couleur Safran scris | RUMMENS ZAKENKANTOOR

Barbara is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Barbara, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06041625976. Het bedrijf Barbara bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 80; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bathing- and beachwear. Lijst met producten zijn Lingerie & underwear - Retail.
De hoofdactiviteit van Barbara is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Barbara is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Barbara, openstaande posities, locatie van Barbara op de kaart.

Barbara is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Barbara, company assigned to the tax number BE06041625976. The company Barbara is located at the address: Brusselsestraat 80; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bathing- and beachwear. List of products are Lingerie & underwear - Retail.
The main activity of Barbara is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Barbara is not available. You also can look at reviews of Barbara, open positions, location of Barbara on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Barbara, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Barbara, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Barbara, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Barbara, employees, financial statistics.