Acarini Lingerie

Contactgegevens Acarini Lingerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acarini Lingerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acarini Lingerie

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Rijselstraat 92; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 75 58 (+32-050 38 75 58) 050 38 75 58 (+32-050 38 75 58)

Fax (fax): +32 (63) 362-70-65 +32 (63) 362-70-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acarini Lingerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acarini Lingerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acarini Lingerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acarini Lingerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acarini Lingerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acarini Lingerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acarini Lingerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acarini Lingerie
Products information Acarini Lingerie

BTW identificatienummer (tax): BE08968383789
Ondernemingsnummer: 9483367919
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Lingerie & underwear - Retail

Product categorie (product category): Bathing- and beachwear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acarini Lingerie
(Get full report from official database of BE for Acarini Lingerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acarini Lingerie
Addition kinds of activities for Acarini Lingerie

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
10610201. Manganietwinning | Manganite mining
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
27110000. Kranten | Newspapers
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture

Werken bij Acarini Lingerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acarini Lingerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acarini Lingerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acarini Lingerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van Acarini Lingerie in sociale netwerken
Look for responds of Acarini Lingerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acarini Lingerie. Laat een reactie achter voor Acarini Lingerie. Acarini Lingerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acarini Lingerie. Leave a respond for Acarini Lingerie. Acarini Lingerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acarini Lingerie op de google maps. Adres en contacten Acarini Lingerie
Location of Acarini Lingerie on the google maps. Address and contacts of Acarini Lingerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Acarini Lingerie Acarini Lingerie: DEXIA | GROEP ARGENTA | FRANS BOGAERTS | PHORMION | HAARSTILIST FILIP STAES

Other related companies as Acarini Lingerie: DEXIA | GROEP ARGENTA | FRANS BOGAERTS | PHORMION | HAARSTILIST FILIP STAES

Acarini Lingerie is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Acarini Lingerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08968383789. Het bedrijf Acarini Lingerie bevindt zich op het adres: Rijselstraat 92; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bathing- and beachwear. Lijst met producten zijn Lingerie & underwear - Retail.
De hoofdactiviteit van Acarini Lingerie is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acarini Lingerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acarini Lingerie, openstaande posities, locatie van Acarini Lingerie op de kaart.

Acarini Lingerie is a company, that was registered 1996 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Acarini Lingerie, company assigned to the tax number BE08968383789. The company Acarini Lingerie is located at the address: Rijselstraat 92; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bathing- and beachwear. List of products are Lingerie & underwear - Retail.
The main activity of Acarini Lingerie is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Acarini Lingerie is not available. You also can look at reviews of Acarini Lingerie, open positions, location of Acarini Lingerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acarini Lingerie, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acarini Lingerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acarini Lingerie, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acarini Lingerie, employees, financial statistics.