CHRISTOPHE UYSTEPRUYST

Contactgegevens CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE UYSTEPRUYST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HECTOR DENIS 44; 4031; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43442654 (+32-43442654) 43442654 (+32-43442654)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE UYSTEPRUYST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE UYSTEPRUYST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE UYSTEPRUYST
Products information CHRISTOPHE UYSTEPRUYST

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CHRISTOPHE UYSTEPRUYST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE UYSTEPRUYST
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE UYSTEPRUYST)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE UYSTEPRUYST
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE UYSTEPRUYST

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE UYSTEPRUYST in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. CHRISTOPHE UYSTEPRUYST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. Leave a respond for CHRISTOPHE UYSTEPRUYST. CHRISTOPHE UYSTEPRUYST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE UYSTEPRUYST op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE UYSTEPRUYST
Location of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE UYSTEPRUYST CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: VAN GUCHT JANSSENS | BOURDEAUD'HUY-THIENPONT | Noblet P | Boccart L | BREDO J-J

Other related companies as CHRISTOPHE UYSTEPRUYST: VAN GUCHT JANSSENS | BOURDEAUD'HUY-THIENPONT | Noblet P | Boccart L | BREDO J-J

CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf CHRISTOPHE UYSTEPRUYST bevindt zich op het adres: RUE HECTOR DENIS 44; 4031; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in CHRISTOPHE UYSTEPRUYST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE UYSTEPRUYST op de kaart.

CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, company assigned to the tax number BE02925903320. The company CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is located at the address: RUE HECTOR DENIS 44; 4031; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vétérinaires. Products created in CHRISTOPHE UYSTEPRUYST were not found.
The main activity of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, open positions, location of CHRISTOPHE UYSTEPRUYST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE UYSTEPRUYST, employees, financial statistics.