Debilux NV

Contactgegevens Debilux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debilux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debilux NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegveld 33 8560 Wevelgem, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debilux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debilux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debilux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debilux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debilux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debilux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debilux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debilux NV
Products information Debilux NV

BTW identificatienummer (tax): BE08260864257
Ondernemingsnummer: 6648895263
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Bath mats

Product categorie (product category): Bath Mats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debilux NV
(Get full report from official database of BE for Debilux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debilux NV
Addition kinds of activities for Debilux NV

504603. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
76290301. Lamp reparatie en montage | Lamp repair and mounting
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij Debilux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debilux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debilux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debilux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Debilux NV in sociale netwerken
Look for responds of Debilux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debilux NV. Laat een reactie achter voor Debilux NV. Debilux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debilux NV. Leave a respond for Debilux NV. Debilux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debilux NV op de google maps. Adres en contacten Debilux NV
Location of Debilux NV on the google maps. Address and contacts of Debilux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Debilux NV Debilux NV: HENDRIK MERTENS | MAISON JUCA | FEDERALE POLITIE | Frui | FRITERIE DU COIN

Other related companies as Debilux NV: HENDRIK MERTENS | MAISON JUCA | FEDERALE POLITIE | Frui | FRITERIE DU COIN

Debilux NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debilux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08260864257. Het bedrijf Debilux NV bevindt zich op het adres: Vliegveld 33 8560 Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bath Mats. Lijst met producten zijn Bath mats.
De hoofdactiviteit van Debilux NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debilux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debilux NV, openstaande posities, locatie van Debilux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Debilux NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debilux NV, company assigned to the tax number BE08260864257. The company Debilux NV is located at the address: Vliegveld 33 8560 Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bath Mats. List of products are Bath mats.
The main activity of Debilux NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Debilux NV is not available. You also can look at reviews of Debilux NV, open positions, location of Debilux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debilux NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debilux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debilux NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debilux NV, employees, financial statistics.