De Wacker Jan NV

Contactgegevens De Wacker Jan NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wacker Jan NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wacker Jan NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Michielssendreef 37 2930 Brasschaat, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wacker Jan NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wacker Jan NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wacker Jan NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wacker Jan NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wacker Jan NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wacker Jan NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wacker Jan NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wacker Jan NV
Products information De Wacker Jan NV

BTW identificatienummer (tax): BE08212524414
Ondernemingsnummer: 9641571044
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Tong grabs

Product categorie (product category): Batch Conveyor Belt Scales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wacker Jan NV
(Get full report from official database of BE for De Wacker Jan NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wacker Jan NV
Addition kinds of activities for De Wacker Jan NV

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
31110405. Handtasleer | Handbag leather
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
39510000. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils

Werken bij De Wacker Jan NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wacker Jan NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wacker Jan NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wacker Jan NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van De Wacker Jan NV in sociale netwerken
Look for responds of De Wacker Jan NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wacker Jan NV. Laat een reactie achter voor De Wacker Jan NV. De Wacker Jan NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wacker Jan NV. Leave a respond for De Wacker Jan NV. De Wacker Jan NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wacker Jan NV op de google maps. Adres en contacten De Wacker Jan NV
Location of De Wacker Jan NV on the google maps. Address and contacts of De Wacker Jan NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wacker Jan NV De Wacker Jan NV: DIVERSI FOODS NV | FRISIERSTUDIO-NEGERLE | ADEQUAAT CONSULT | GUIDO VANDENBERGH | STUDIO C PREUDHOMME SA

Other related companies as De Wacker Jan NV: DIVERSI FOODS NV | FRISIERSTUDIO-NEGERLE | ADEQUAAT CONSULT | GUIDO VANDENBERGH | STUDIO C PREUDHOMME SA

De Wacker Jan NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wacker Jan NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08212524414. Het bedrijf De Wacker Jan NV bevindt zich op het adres: Michielssendreef 37 2930 Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Batch Conveyor Belt Scales. Lijst met producten zijn Tong grabs.
De hoofdactiviteit van De Wacker Jan NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wacker Jan NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wacker Jan NV, openstaande posities, locatie van De Wacker Jan NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Wacker Jan NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wacker Jan NV, company assigned to the tax number BE08212524414. The company De Wacker Jan NV is located at the address: Michielssendreef 37 2930 Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Batch Conveyor Belt Scales. List of products are Tong grabs.
The main activity of De Wacker Jan NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wacker Jan NV is not available. You also can look at reviews of De Wacker Jan NV, open positions, location of De Wacker Jan NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wacker Jan NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wacker Jan NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wacker Jan NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wacker Jan NV, employees, financial statistics.