BENOIT EVRARD

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BENOIT EVRARD
Private companiesReal Estate • BENOIT EVRARD

Contactgegevens BENOIT EVRARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENOIT EVRARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENOIT EVRARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEIGN? 23B; 4141; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43608142 (+32-43608142) 43608142 (+32-43608142)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENOIT EVRARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENOIT EVRARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENOIT EVRARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENOIT EVRARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENOIT EVRARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENOIT EVRARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENOIT EVRARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENOIT EVRARD
Products information BENOIT EVRARD

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BENOIT EVRARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENOIT EVRARD
(Get full report from official database of BE for BENOIT EVRARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENOIT EVRARD
Addition kinds of activities for BENOIT EVRARD

289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
22110903. Gaas | Gauze
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
31110200. Schoen leer | Shoe leather
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory

Werken bij BENOIT EVRARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENOIT EVRARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENOIT EVRARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENOIT EVRARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van BENOIT EVRARD in sociale netwerken
Look for responds of BENOIT EVRARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENOIT EVRARD. Laat een reactie achter voor BENOIT EVRARD. BENOIT EVRARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENOIT EVRARD. Leave a respond for BENOIT EVRARD. BENOIT EVRARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENOIT EVRARD op de google maps. Adres en contacten BENOIT EVRARD
Location of BENOIT EVRARD on the google maps. Address and contacts of BENOIT EVRARD

Andere gerelateerde bedrijven als come BENOIT EVRARD BENOIT EVRARD: R DE KEULENAER | MARC L'ECLUSE | Oostens R | Executive Assistance BVBA | PHILIPPE DEWULF

Other related companies as BENOIT EVRARD: R DE KEULENAER | MARC L'ECLUSE | Oostens R | Executive Assistance BVBA | PHILIPPE DEWULF

BENOIT EVRARD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENOIT EVRARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf BENOIT EVRARD bevindt zich op het adres: DEIGN? 23B; 4141; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in BENOIT EVRARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENOIT EVRARD is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENOIT EVRARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENOIT EVRARD, openstaande posities, locatie van BENOIT EVRARD op de kaart.

BENOIT EVRARD is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENOIT EVRARD, company assigned to the tax number BE05506591796. The company BENOIT EVRARD is located at the address: DEIGN? 23B; 4141; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vétérinaires. Products created in BENOIT EVRARD were not found.
The main activity of BENOIT EVRARD is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BENOIT EVRARD is not available. You also can look at reviews of BENOIT EVRARD, open positions, location of BENOIT EVRARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENOIT EVRARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENOIT EVRARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENOIT EVRARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENOIT EVRARD, employees, financial statistics.