International Trade of Metal S.A.

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • International Trade of Metal S.A.
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • International Trade of Metal S.A.

Contactgegevens International Trade of Metal S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Trade of Metal S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Trade of Metal S.A.

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Montjoie 38bte20 1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Trade of Metal S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Trade of Metal S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Trade of Metal S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Trade of Metal S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Trade of Metal S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Trade of Metal S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Trade of Metal S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Trade of Metal S.A.
Products information International Trade of Metal S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01881103515
Ondernemingsnummer: 8886810302
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Cold-rolled strips, galvanized; Hardmetals; Mixed metals

Product categorie (product category): Base Steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Trade of Metal S.A.
(Get full report from official database of BE for International Trade of Metal S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Trade of Metal S.A.
Addition kinds of activities for International Trade of Metal S.A.

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
791101. Danszalen diensten | Dance hall services
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
28799904. Planthormonen | Plant hormones
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij International Trade of Metal S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Trade of Metal S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Trade of Metal S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Trade of Metal S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van International Trade of Metal S.A. in sociale netwerken
Look for responds of International Trade of Metal S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Trade of Metal S.A.. Laat een reactie achter voor International Trade of Metal S.A.. International Trade of Metal S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Trade of Metal S.A.. Leave a respond for International Trade of Metal S.A.. International Trade of Metal S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Trade of Metal S.A. op de google maps. Adres en contacten International Trade of Metal S.A.
Location of International Trade of Metal S.A. on the google maps. Address and contacts of International Trade of Metal S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come International Trade of Metal S.A. International Trade of Metal S.A.: ANDRE VANHOVE | Arnouts P | JOOST BOSTOEN | DE SUTTER-BAEYENS | M. DE TEMMERMAN

Other related companies as International Trade of Metal S.A.: ANDRE VANHOVE | Arnouts P | JOOST BOSTOEN | DE SUTTER-BAEYENS | M. DE TEMMERMAN

International Trade of Metal S.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is International Trade of Metal S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01881103515. Het bedrijf International Trade of Metal S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Montjoie 38bte20 1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Base Steel. Lijst met producten zijn Cold-rolled strips, galvanized; Hardmetals; Mixed metals.
De hoofdactiviteit van International Trade of Metal S.A. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Trade of Metal S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Trade of Metal S.A., openstaande posities, locatie van International Trade of Metal S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Trade of Metal S.A. is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is International Trade of Metal S.A., company assigned to the tax number BE01881103515. The company International Trade of Metal S.A. is located at the address: Avenue Montjoie 38bte20 1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Base Steel. List of products are Cold-rolled strips, galvanized; Hardmetals; Mixed metals.
The main activity of International Trade of Metal S.A. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of International Trade of Metal S.A. is not available. You also can look at reviews of International Trade of Metal S.A., open positions, location of International Trade of Metal S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Trade of Metal S.A., Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Trade of Metal S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Trade of Metal S.A., Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Trade of Metal S.A., employees, financial statistics.