DE SUTTER-BAEYENS

Contactgegevens DE SUTTER-BAEYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SUTTER-BAEYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SUTTER-BAEYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONTINKSTRAAT 162; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93675431 (+32-93675431) 93675431 (+32-93675431)

Fax (fax): +32 (13) 478-29-36 +32 (13) 478-29-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SUTTER-BAEYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SUTTER-BAEYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SUTTER-BAEYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SUTTER-BAEYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SUTTER-BAEYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SUTTER-BAEYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SUTTER-BAEYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SUTTER-BAEYENS
Products information DE SUTTER-BAEYENS

BTW identificatienummer (tax): BE04094573974
Ondernemingsnummer: 5830139160
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DE SUTTER-BAEYENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SUTTER-BAEYENS
(Get full report from official database of BE for DE SUTTER-BAEYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SUTTER-BAEYENS
Addition kinds of activities for DE SUTTER-BAEYENS

1742. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment

Werken bij DE SUTTER-BAEYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SUTTER-BAEYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SUTTER-BAEYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SUTTER-BAEYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van DE SUTTER-BAEYENS in sociale netwerken
Look for responds of DE SUTTER-BAEYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SUTTER-BAEYENS. Laat een reactie achter voor DE SUTTER-BAEYENS. DE SUTTER-BAEYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SUTTER-BAEYENS. Leave a respond for DE SUTTER-BAEYENS. DE SUTTER-BAEYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SUTTER-BAEYENS op de google maps. Adres en contacten DE SUTTER-BAEYENS
Location of DE SUTTER-BAEYENS on the google maps. Address and contacts of DE SUTTER-BAEYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SUTTER-BAEYENS DE SUTTER-BAEYENS: FLOCE SOFTWARE LABORATORIES NAMUR SA | DO-IT | COIFFURE MARIE NO?LLE | PH. BURNET | B & R B.V.B.A.

Other related companies as DE SUTTER-BAEYENS: FLOCE SOFTWARE LABORATORIES NAMUR SA | DO-IT | COIFFURE MARIE NO?LLE | PH. BURNET | B & R B.V.B.A.

DE SUTTER-BAEYENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SUTTER-BAEYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04094573974. Het bedrijf DE SUTTER-BAEYENS bevindt zich op het adres: BONTINKSTRAAT 162; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in DE SUTTER-BAEYENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SUTTER-BAEYENS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SUTTER-BAEYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SUTTER-BAEYENS, openstaande posities, locatie van DE SUTTER-BAEYENS op de kaart.

DE SUTTER-BAEYENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SUTTER-BAEYENS, company assigned to the tax number BE04094573974. The company DE SUTTER-BAEYENS is located at the address: BONTINKSTRAAT 162; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in DE SUTTER-BAEYENS were not found.
The main activity of DE SUTTER-BAEYENS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SUTTER-BAEYENS is not available. You also can look at reviews of DE SUTTER-BAEYENS, open positions, location of DE SUTTER-BAEYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SUTTER-BAEYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SUTTER-BAEYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SUTTER-BAEYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SUTTER-BAEYENS, employees, financial statistics.