BASE WATERLOO

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BASE WATERLOO
Private companiesMetal Mining • BASE WATERLOO

Contactgegevens BASE WATERLOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASE WATERLOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASE WATERLOO

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): CHAUSSةE DE BRUXELLES 217; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23513437 (+32-23513437) 23513437 (+32-23513437)

Fax (fax): +32 (53) 492-68-28 +32 (53) 492-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASE WATERLOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASE WATERLOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASE WATERLOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASE WATERLOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASE WATERLOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASE WATERLOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASE WATERLOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASE WATERLOO
Products information BASE WATERLOO

BTW identificatienummer (tax): BE04578796386
Ondernemingsnummer: 7556915283
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BASE WATERLOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Base Shops; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASE WATERLOO
(Get full report from official database of BE for BASE WATERLOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASE WATERLOO
Addition kinds of activities for BASE WATERLOO

17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
24310402. Rolgordijnen (luiken), hout | Blinds (shutters), wood
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories

Werken bij BASE WATERLOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASE WATERLOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASE WATERLOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASE WATERLOO. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van BASE WATERLOO in sociale netwerken
Look for responds of BASE WATERLOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASE WATERLOO. Laat een reactie achter voor BASE WATERLOO. BASE WATERLOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASE WATERLOO. Leave a respond for BASE WATERLOO. BASE WATERLOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASE WATERLOO op de google maps. Adres en contacten BASE WATERLOO
Location of BASE WATERLOO on the google maps. Address and contacts of BASE WATERLOO

Andere gerelateerde bedrijven als come BASE WATERLOO BASE WATERLOO: V?LO CLUB OUGREEN | DE BIERSCHUUR | Jamafisc scprl | BAKKERIJ SAS | ROBERT JANSSEN

Other related companies as BASE WATERLOO: V?LO CLUB OUGREEN | DE BIERSCHUUR | Jamafisc scprl | BAKKERIJ SAS | ROBERT JANSSEN

BASE WATERLOO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BASE WATERLOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04578796386. Het bedrijf BASE WATERLOO bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE BRUXELLES 217; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Base Shops; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in BASE WATERLOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BASE WATERLOO is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASE WATERLOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASE WATERLOO, openstaande posities, locatie van BASE WATERLOO op de kaart.

BASE WATERLOO is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BASE WATERLOO, company assigned to the tax number BE04578796386. The company BASE WATERLOO is located at the address: CHAUSSةE DE BRUXELLES 217; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Base Shops; Telecommunicatieapparaten. Products created in BASE WATERLOO were not found.
The main activity of BASE WATERLOO is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BASE WATERLOO is not available. You also can look at reviews of BASE WATERLOO, open positions, location of BASE WATERLOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASE WATERLOO, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASE WATERLOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASE WATERLOO, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASE WATERLOO, employees, financial statistics.