A. BILLIET

Contactgegevens A. BILLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BILLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BILLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSTRAAT 41; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16481069 (+32-16481069) 16481069 (+32-16481069)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BILLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BILLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BILLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BILLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BILLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BILLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BILLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BILLIET
Products information A. BILLIET

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A. BILLIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BILLIET
(Get full report from official database of BE for A. BILLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BILLIET
Addition kinds of activities for A. BILLIET

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management
72180205. Veiligheidshandschoenen | Safety glove supply
86999910. Reisclub | Travel club

Werken bij A. BILLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BILLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BILLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BILLIET. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van A. BILLIET in sociale netwerken
Look for responds of A. BILLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BILLIET. Laat een reactie achter voor A. BILLIET. A. BILLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BILLIET. Leave a respond for A. BILLIET. A. BILLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BILLIET op de google maps. Adres en contacten A. BILLIET
Location of A. BILLIET on the google maps. Address and contacts of A. BILLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BILLIET A. BILLIET: Bauwens BVBA | JOSEPH CONINX | Clarte SPRL | BUREAU LUYCKX | Auxi-Pneus SPRL

Other related companies as A. BILLIET: Bauwens BVBA | JOSEPH CONINX | Clarte SPRL | BUREAU LUYCKX | Auxi-Pneus SPRL

A. BILLIET is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BILLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf A. BILLIET bevindt zich op het adres: HAACHTSTRAAT 41; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in A. BILLIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. BILLIET is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BILLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BILLIET, openstaande posities, locatie van A. BILLIET op de kaart.

A. BILLIET is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BILLIET, company assigned to the tax number BE04598297119. The company A. BILLIET is located at the address: HAACHTSTRAAT 41; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vétérinaires. Products created in A. BILLIET were not found.
The main activity of A. BILLIET is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BILLIET is not available. You also can look at reviews of A. BILLIET, open positions, location of A. BILLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BILLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BILLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BILLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BILLIET, employees, financial statistics.