BIKE BOUDOUX SPORT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BIKE BOUDOUX SPORT
Private companiesAgricultural Services • BIKE BOUDOUX SPORT

Contactgegevens BIKE BOUDOUX SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKE BOUDOUX SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKE BOUDOUX SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES RELIGIEUSES 6; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84322529 (+32-84322529) 84322529 (+32-84322529)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKE BOUDOUX SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKE BOUDOUX SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKE BOUDOUX SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKE BOUDOUX SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKE BOUDOUX SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKE BOUDOUX SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKE BOUDOUX SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKE BOUDOUX SPORT
Products information BIKE BOUDOUX SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes,Scooters,Vêtements & Accessoires. Marques de Motos: Triumph,Yamaha,Honda.. Produits: Vélos.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Réparations and entretien de motos. Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKE BOUDOUX SPORT
(Get full report from official database of BE for BIKE BOUDOUX SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKE BOUDOUX SPORT
Addition kinds of activities for BIKE BOUDOUX SPORT

22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij BIKE BOUDOUX SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKE BOUDOUX SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKE BOUDOUX SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKE BOUDOUX SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van BIKE BOUDOUX SPORT in sociale netwerken
Look for responds of BIKE BOUDOUX SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKE BOUDOUX SPORT. Laat een reactie achter voor BIKE BOUDOUX SPORT. BIKE BOUDOUX SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKE BOUDOUX SPORT. Leave a respond for BIKE BOUDOUX SPORT. BIKE BOUDOUX SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKE BOUDOUX SPORT op de google maps. Adres en contacten BIKE BOUDOUX SPORT
Location of BIKE BOUDOUX SPORT on the google maps. Address and contacts of BIKE BOUDOUX SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKE BOUDOUX SPORT BIKE BOUDOUX SPORT: JOHAN DE SUTTER | Coffre à Jouets (Le) | IJZERWAREN DE ROO BVBA | De Caluwe R | BODAL OILS KEUPERS B ETN

Other related companies as BIKE BOUDOUX SPORT: JOHAN DE SUTTER | Coffre à Jouets (Le) | IJZERWAREN DE ROO BVBA | De Caluwe R | BODAL OILS KEUPERS B ETN

BIKE BOUDOUX SPORT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIKE BOUDOUX SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf BIKE BOUDOUX SPORT bevindt zich op het adres: RUE DES RELIGIEUSES 6; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Réparations and entretien de motos. Motos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes,Scooters,Vêtements & Accessoires. Marques de Motos: Triumph,Yamaha,Honda.. Produits: Vélos.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van BIKE BOUDOUX SPORT is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKE BOUDOUX SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKE BOUDOUX SPORT, openstaande posities, locatie van BIKE BOUDOUX SPORT op de kaart.

BIKE BOUDOUX SPORT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIKE BOUDOUX SPORT, company assigned to the tax number BE01880004882. The company BIKE BOUDOUX SPORT is located at the address: RUE DES RELIGIEUSES 6; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Réparations and entretien de motos. Motos. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes,Scooters,Vêtements & Accessoires. Marques de Motos: Triumph,Yamaha,Honda.. Produits: Vélos.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of BIKE BOUDOUX SPORT is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKE BOUDOUX SPORT is not available. You also can look at reviews of BIKE BOUDOUX SPORT, open positions, location of BIKE BOUDOUX SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKE BOUDOUX SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKE BOUDOUX SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKE BOUDOUX SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKE BOUDOUX SPORT, employees, financial statistics.