FIETSHERSTELPLAATS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FIETSHERSTELPLAATS
Private companiesHealth Services • FIETSHERSTELPLAATS

Contactgegevens FIETSHERSTELPLAATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIETSHERSTELPLAATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIETSHERSTELPLAATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. DEGELAENSTRAAT 3-5; 1501; HALLE, België

Telefoon (phone): 23602575 (+32-23602575) 23602575 (+32-23602575)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIETSHERSTELPLAATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIETSHERSTELPLAATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIETSHERSTELPLAATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIETSHERSTELPLAATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIETSHERSTELPLAATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIETSHERSTELPLAATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIETSHERSTELPLAATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIETSHERSTELPLAATS
Products information FIETSHERSTELPLAATS

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos.

Product categorie (product category): Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIETSHERSTELPLAATS
(Get full report from official database of BE for FIETSHERSTELPLAATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIETSHERSTELPLAATS
Addition kinds of activities for FIETSHERSTELPLAATS

342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
28191004. cyanides | Cyanides
32740101. Kalkgips | Lime plaster
33579907. Schipkabel, nonferrous | Shipboard cable, nonferrous
34250000. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services

Werken bij FIETSHERSTELPLAATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIETSHERSTELPLAATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIETSHERSTELPLAATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIETSHERSTELPLAATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

Zoek naar antwoorden van FIETSHERSTELPLAATS in sociale netwerken
Look for responds of FIETSHERSTELPLAATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIETSHERSTELPLAATS. Laat een reactie achter voor FIETSHERSTELPLAATS. FIETSHERSTELPLAATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIETSHERSTELPLAATS. Leave a respond for FIETSHERSTELPLAATS. FIETSHERSTELPLAATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIETSHERSTELPLAATS op de google maps. Adres en contacten FIETSHERSTELPLAATS
Location of FIETSHERSTELPLAATS on the google maps. Address and contacts of FIETSHERSTELPLAATS

Andere gerelateerde bedrijven als come FIETSHERSTELPLAATS FIETSHERSTELPLAATS: Plastique | BROUW SA/NV | THE CORNER | Australian Fine Wines BVBA | J. COX

Other related companies as FIETSHERSTELPLAATS: Plastique | BROUW SA/NV | THE CORNER | Australian Fine Wines BVBA | J. COX

FIETSHERSTELPLAATS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIETSHERSTELPLAATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf FIETSHERSTELPLAATS bevindt zich op het adres: J. DEGELAENSTRAAT 3-5; 1501; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos..
De hoofdactiviteit van FIETSHERSTELPLAATS is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIETSHERSTELPLAATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIETSHERSTELPLAATS, openstaande posities, locatie van FIETSHERSTELPLAATS op de kaart.

FIETSHERSTELPLAATS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIETSHERSTELPLAATS, company assigned to the tax number BE01880554199. The company FIETSHERSTELPLAATS is located at the address: J. DEGELAENSTRAAT 3-5; 1501; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos..
The main activity of FIETSHERSTELPLAATS is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIETSHERSTELPLAATS is not available. You also can look at reviews of FIETSHERSTELPLAATS, open positions, location of FIETSHERSTELPLAATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIETSHERSTELPLAATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIETSHERSTELPLAATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIETSHERSTELPLAATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIETSHERSTELPLAATS, employees, financial statistics.