BASE BRUXELLES

Contactgegevens BASE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 118; 1000; BRUSSEL-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 22236410 (+32-22236410) 22236410 (+32-22236410)

Fax (fax): +32 (53) 170-78-38 +32 (53) 170-78-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASE BRUXELLES
Products information BASE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE07133666992
Ondernemingsnummer: 3614471435
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BASE BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Base Shops; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for BASE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASE BRUXELLES
Addition kinds of activities for BASE BRUXELLES

344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
07520202. Boarding services, kennels | Boarding services, kennels
10619907. Tantalum mining | Tantalum ore mining
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
51539901. Graan liften | Grain elevators

Werken bij BASE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van BASE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of BASE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor BASE BRUXELLES. BASE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASE BRUXELLES. Leave a respond for BASE BRUXELLES. BASE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten BASE BRUXELLES
Location of BASE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of BASE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come BASE BRUXELLES BASE BRUXELLES: FLROSSEELS PRINTING COMPANY NV | G?RY VAN DER ELST | F. LECONTE | VASTGOED VAN DEN BRIL | Megaton NV

Other related companies as BASE BRUXELLES: FLROSSEELS PRINTING COMPANY NV | G?RY VAN DER ELST | F. LECONTE | VASTGOED VAN DEN BRIL | Megaton NV

BASE BRUXELLES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07133666992. Het bedrijf BASE BRUXELLES bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 118; 1000; BRUSSEL-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Base Shops; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in BASE BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BASE BRUXELLES is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van BASE BRUXELLES op de kaart.

BASE BRUXELLES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE07133666992. The company BASE BRUXELLES is located at the address: NIEUWSTRAAT 118; 1000; BRUSSEL-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Base Shops; Telecommunicatieapparaten. Products created in BASE BRUXELLES were not found.
The main activity of BASE BRUXELLES is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BASE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of BASE BRUXELLES, open positions, location of BASE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASE BRUXELLES, employees, financial statistics.