X-STREEM BIKE

Contactgegevens X-STREEM BIKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X-STREEM BIKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

X-STREEM BIKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR BREE 117; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11792070 (+32-11792070) 11792070 (+32-11792070)

Fax (fax): +32 (2) 681-16-52 +32 (2) 681-16-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X-STREEM BIKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X-STREEM BIKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X-STREEM BIKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X-STREEM BIKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X-STREEM BIKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X-STREEM BIKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X-STREEM BIKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X-STREEM BIKE
Products information X-STREEM BIKE

BTW identificatienummer (tax): BE03841064453
Ondernemingsnummer: 2092864990
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Bicyclettes.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X-STREEM BIKE
(Get full report from official database of BE for X-STREEM BIKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor X-STREEM BIKE
Addition kinds of activities for X-STREEM BIKE

306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
73389902. Proeflezen service | Proofreading service
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair
80110501. allergoloog | Allergist
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government

Werken bij X-STREEM BIKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X-STREEM BIKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X-STREEM BIKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X-STREEM BIKE. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van X-STREEM BIKE in sociale netwerken
Look for responds of X-STREEM BIKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor X-STREEM BIKE. Laat een reactie achter voor X-STREEM BIKE. X-STREEM BIKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X-STREEM BIKE. Leave a respond for X-STREEM BIKE. X-STREEM BIKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X-STREEM BIKE op de google maps. Adres en contacten X-STREEM BIKE
Location of X-STREEM BIKE on the google maps. Address and contacts of X-STREEM BIKE

Andere gerelateerde bedrijven als come X-STREEM BIKE X-STREEM BIKE: HUIS GREENWICH | COIFFURE MARCELLE | Active Image SPRL | SANDRINE S?PUL | RUDY DEMEYER

Other related companies as X-STREEM BIKE: HUIS GREENWICH | COIFFURE MARCELLE | Active Image SPRL | SANDRINE S?PUL | RUDY DEMEYER

X-STREEM BIKE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is X-STREEM BIKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841064453. Het bedrijf X-STREEM BIKE bevindt zich op het adres: WEG NAAR BREE 117; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes..
De hoofdactiviteit van X-STREEM BIKE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X-STREEM BIKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X-STREEM BIKE, openstaande posities, locatie van X-STREEM BIKE op de kaart.

X-STREEM BIKE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is X-STREEM BIKE, company assigned to the tax number BE03841064453. The company X-STREEM BIKE is located at the address: WEG NAAR BREE 117; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 720,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes..
The main activity of X-STREEM BIKE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of X-STREEM BIKE is not available. You also can look at reviews of X-STREEM BIKE, open positions, location of X-STREEM BIKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over X-STREEM BIKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X-STREEM BIKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X-STREEM BIKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X-STREEM BIKE, employees, financial statistics.