BASE SINT-NIKLAAS

Contactgegevens BASE SINT-NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASE SINT-NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASE SINT-NIKLAAS

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 26; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760046 (+32-37760046) 37760046 (+32-37760046)

Fax (fax): +32 (83) 766-93-30 +32 (83) 766-93-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASE SINT-NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASE SINT-NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASE SINT-NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASE SINT-NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASE SINT-NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASE SINT-NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASE SINT-NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASE SINT-NIKLAAS
Products information BASE SINT-NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE09266937255
Ondernemingsnummer: 9613830566
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Business Solutions, Cartes Pré-Payées, GSM Car Kits, GSM, Abonnements, Accessoires GSM.

Product categorie (product category): Base Shops. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASE SINT-NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for BASE SINT-NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASE SINT-NIKLAAS
Addition kinds of activities for BASE SINT-NIKLAAS

179903. Service station apparatuur | Service station equipment
14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages

Werken bij BASE SINT-NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASE SINT-NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASE SINT-NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASE SINT-NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van BASE SINT-NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of BASE SINT-NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASE SINT-NIKLAAS. Laat een reactie achter voor BASE SINT-NIKLAAS. BASE SINT-NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASE SINT-NIKLAAS. Leave a respond for BASE SINT-NIKLAAS. BASE SINT-NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASE SINT-NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten BASE SINT-NIKLAAS
Location of BASE SINT-NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of BASE SINT-NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come BASE SINT-NIKLAAS BASE SINT-NIKLAAS: FREDERIK VINCENT | VAN WASSENHOVE-LEHOUCQ | CROES DAL-CORSO | SIMONE VAN DE VOORDE | Cirque Central

Other related companies as BASE SINT-NIKLAAS: FREDERIK VINCENT | VAN WASSENHOVE-LEHOUCQ | CROES DAL-CORSO | SIMONE VAN DE VOORDE | Cirque Central

BASE SINT-NIKLAAS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is BASE SINT-NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09266937255. Het bedrijf BASE SINT-NIKLAAS bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 26; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Base Shops. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Business Solutions, Cartes Pré-Payées, GSM Car Kits, GSM, Abonnements, Accessoires GSM..
De hoofdactiviteit van BASE SINT-NIKLAAS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASE SINT-NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASE SINT-NIKLAAS, openstaande posities, locatie van BASE SINT-NIKLAAS op de kaart.

BASE SINT-NIKLAAS is a company, that was registered 1991 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is BASE SINT-NIKLAAS, company assigned to the tax number BE09266937255. The company BASE SINT-NIKLAAS is located at the address: STATIONSTRAAT 26; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Base Shops. Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Business Solutions, Cartes Pré-Payées, GSM Car Kits, GSM, Abonnements, Accessoires GSM..
The main activity of BASE SINT-NIKLAAS is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BASE SINT-NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of BASE SINT-NIKLAAS, open positions, location of BASE SINT-NIKLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASE SINT-NIKLAAS, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASE SINT-NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASE SINT-NIKLAAS, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASE SINT-NIKLAAS, employees, financial statistics.